Nokia 3 Nokia 5 Nokia 6 MWC 2017
Telefoane Mobile

Nokia 3310, Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 lansate la MWC 2017

Nokia 3 Nokia 5 Nokia 6 MWC 2017

HMD Global, compania care detine licenta exclusiva a brandului Nokia pentru telefoane si tablete, si opereaza sub conceptul „The Home of Nokia Phones”, a prezentat, o noua generatie de smartphone-uri Nokia.

Asteptat cu mare interes, portofoliul global include trei produse: noul model Nokia 6, care furnizeaza performante si entertainment de clasa in cadrul unui design premium si extrem de robust; Nokia 5, un smartphone elegant, care se potriveste perfect in palma utilizatorului; si Nokia 3, care ofera un nivel de calitate fara precedent la un pret accesibil. Toate smartphone-urile din noua gama Nokia se bazeaza pe sistemul Android Nougat si ofera o experienta in utilizare pura, securizata si actuala, si toate dispozitivele vor dispune de Google Assistant. Totodata, in cadrul evenimentului, a fost marcata revenirea unui dispozitiv clasic modernizat – celebrul model Nokia 3310, renascut cu accente moderne din punct de vedere al designului.

Datorita angajamentului de a furniza un mediu Android pur, utilizatorii se pot astepta la o experienta simpla, curata si lipsita de probleme. Dispunand de cele mai noi servicii Google, ca si de actualizari lunare de securitate, smartphone-urile Nokia vor fi in siguranta si permanent actualizate. Noile smartphone-uri Nokia dispun de Google Assistant, cea mai recenta inovatie Google.

De asemenea, cu aceeasi ocazie s-a anuntat ca faimosul joc Snake isi va croi serpuind drumul inapoi catre inimile oamenilor, printr-o noua versiune disponibila de jucat pe Messenger, parte a experientei de entertainment asigurate de platforma Instant Games de la Facebook. Noul joc gratuit Snake este proiectat pentru a fi jucat cu grupuri de prieteni, fapt care va face jocul si mai indragit decat a fost in trecut.

Noua gama de smartphone-uri Nokia bazate pe Android lansata, astazi, in cadrul Mobile World Congress include:

Nokia 6

Nokia 6 – combina productia de calitate superioara si designul distinct cu o solutie audio inovatoare si un ecran Full HD de 5,5″ impresionant de stralucitor si de plin de culoare. Nokia 6 are un procesor Qualcomm Snapdragon 430, 3GB RAM si 32GB spatiu de stocare intern. Corpul monobloc al dispozitivului este croit din blocuri compacte de aluminiu seria 6000. Amplificatorul audio inteligent cu difuzoare duale permite consumatorilor sa asculte sunetele joase la un nivel mai profund, cu o claritate fara egal, in timp ce solutia Dolby Atmos ofera o experienta de entertainment care cucereste. Disponibil in patru culori – Matte Black, Silver, Tempered Blue si Copper – noul Nokia 6 se va vinde in magazine la un pret mediu global de 229 euro.

Nokia 6 Arte Black Limited Edition

Nokia 6 Arte Black Limited Edition – Varful portofoliului Nokia 6 la nivel mondial este modelul Nokia 6 Arte Black Limited Edition. Specificatiile sunt asemanatoare cu cele de la Nokia 6 singurele diferente sunt: memoria de RAM si spatiu de stocare mai mari. Acesta dispune de capacitate de stocare date de 64GB si de 4GB de RAM intr-o carcasa negru metalizat si se va vinde la un pret global mediu de 299 euro.

Nokia 5

Nokia 5 – un smartphone zvelt si elegant care se „cuibareste” in mana utilizatorului. Nokia 5 a fost construit, cu precizie, din blocuri compacte de aluminiu seria 6000 pentru a se crea o carcasa perfecta care inconjoara ecranul laminat Corning Gorilla Glass IPS HD de 5,2 toli. Dotat cu platforma mobila Qualcomm Snapdragon 430 si procesorul grafic Qualcomm Adreno 505, Nokia 5 dispune de integritate structurala robusta, atentie la detalii si calitatea unui dispozitiv de top pentru oricine. Disponibil in patru culori, Matte Black, Silver, Tempered Blue si Copper, dispozitivul Nokia 5 va fi vandut la pretul mediu global de 189 euro.

Nokia 3

Nokia 3 – un nou smartphone impresionant, proiectat pentru a furniza o experienta deosebita si o valoare fara precedent. Cu un cadru construit cu precizie dintr-o singura bucata de aluminiu, un ecran sculptat si laminat Corning Gorilla Glass de 5 toli si dispunand de camere foto perfect integrate, cu deschidere larga, de 8MP (frontala si dorsala), Nokia 3 ascunde o experienta smartphone de calitate cu adevarat premium in cadrul formei sale compacte si elegante. Disponibil in patru culori distincte, Silver White, Matte Black, Tempered Blue and Copper White, dispozitivul Nokia 3 se va vinde la un pret global mediu de 139 euro.

Au fost, de asemenea, anuntate urmatoarele noutati:

Nokia 3310

Nokia 3310 – un dispozitiv modern clasic renascut. Subtire, usor si incredibil de durabil, Nokia 3310 reprezinta o varianta moderna a celui mai bine vandut telefon mobil din toate timpurile. Dotat cu o durata de convorbire incredibila de 22 ore si durata de viata a bateriei in mod stand-by de o luna de zile, Nokia 3310 revine in mare voga prin prospetime, culoare si design modern. Telefonul este disponibil in patru culori distincte – Warm Red si Yellow, ambele metalizate, si Dark Blue si Grey, ambele matuite. Nokia 3310 se va vinde la pretul mediu global de 49 euro.

Accesorii – a fost lansat si un portofoliu de accesorii Nokia care urmeaza aceeasi filozofie a produselor vedeta. Insotind perfect aceste smartphone-uri, portofoliul de Accesorii Nokia include o gama de casti, difuzoare portabile si Bluetooth, incarcatoare de masina, cutii si protectoare de ecran.

Disponibilitatea pe plan local a dispozitivelor va fi anuntata in trimestrul doi al acestui an.