AOC e2495Sh
Monitoare

AOC E2495SH este noul monitorul de gaming cu un pret accesibil

AOC e2495Sh

AOC lanseaza modelul E2495SH din gama Value ce are un design de culoare neagra cu finisaje lucioase. Monitorul AOC E2495SH de 24 inch beneficiaza de panouri WLED cu o rezolutie de 1080p si are un grad de luminozitate de 250 cd/m² ce ofera claritate si culori vii atat imaginilor statice, cat si filmelor.

In acelasi timp, unghiurile largi de vizualizare, de 170°/160° permit vizionarea optima a continutului multimedia indiferent de pozitia utilizatorului fata de ecran. Datorita timpului de raspuns de 2ms si a dimensiunii ecranului, de 24 inch monitorul AOC E2495SH este ideal pentru gameri. Astfel, monitorul afiseaza imagini clare, fara efect de ghosting, permitand reactii rapide si in timpul celor mai solicitante jocuri, precum shooterele.

Modelul AOC E2495SH include un port D-SUB de 15 pini, 2 porturi HDMI si difuzoare. In conformitate cu cele mai exigente standarde, monitorul este certificat TCO, EPEAT Silver si Energy Star 5.0. Modelul E2495SH este prietenos cu mediul, atat datorita materialelor folosite, cat si consumului mic de energie, de 16.7W in timpul functionarii si de 0.3W in stand-by.

AOC E2495SH beneficiaza de o serie de tehnologii avansate ce contribuie la reducerea consumului de energie: EcoMode, care ofera posibilitatea optimizarii consumului datorita celor 5 moduri prestabilite si e-Saver, ce permite inchiderea automata a monitorului, in functie de parametrii setati de utilizatori. Pentru un plus de comoditate, functia Screen+ imparte ecranul in patru spatii independente de lucru care pot fi usor accesate cu ajutorul shortcuturilor. Aceasta functie este ideala pentru multitasking, facilitand navigarea intre mai multe programe active.

AOC E2495SH este disponibil in Romania la pretul de 699 lei.