samsung galaxy s5
Stiri,  Telefoane Mobile

Samsung Galaxy S5 se va lansa in martie 2014 in doua variante!

samsung galaxy s5

Nu exista nicio indoiala ca Samsung Galaxy S5 a devenit unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri ale anului, asa ca zvonurile despre noul telefon Samsung apar in continuu.

Un nou zvon sustine ca producatorul sud-coreean va organiza un eveniment in Londra, pe la jumatatea lunii martie. Mai mult, evenimentul va fi organizat special pentru lansarea urmatorului smartphone flagship Samsung, asteptat de multi sa fie numit Galaxy S5. Acest zvon vine de la jurnalistul independent Flavio Piccioni, care pretinde ca are informatii de la o sursa de incredere.

E important sa subliniem ca desi se vorbeste despre datele de lansare ale presupusului Galaxy S5, Directorul Executiv de la Samsung Mobile, Lee Young-hee, a dat de inteles ca smartphone-ul Galaxy S5 ar putea fi lansat in luna martie sau aprilie. Vicepresedintele Samsung a mai adaugat, ca echipa Samsung a luat in considerare si includerea unui scaner de retina pentru Samsung Galaxy S5.

Caracteristica de scanare a retinei si recunoasterea personala a irisului nu a fost pusa in practica pe niciun smartphone pana acum ca metoda de deblocare a telefonului, iar daca Samsung va aplica aceasta metoda, va deveni primul producator de telefoane cu aceasta caracteristica pe un smartphone.

Desi multi se asteptau ca Samsung Galaxy S5 sa isi faca aparitia la Mobile World Congress 2014 (MWC) – targul de mobile din februarie, din Barcelona – speculatiile continua mai ales in privinta specificatiilor si functiilor noi pe care le aduce Galaxy S5.

Merita mentionat faptul ca Samsung a spus ca va lansa doua versiuni ale lui Galaxy S5: o varianta premium care va avea o carcasa de metal si un pret de 800 de euro, si o varianta mai accesibila care va veni cu o carcasa de plastic, asa cum se gaseste si pe alte smartphone-uri Galaxy si va avea un pret de 600 de euro.

Un raport din Coreea arata ca Samsung va adopta pentru constructia variantei “premium” a lui Samsung Galaxy S5 un amestec de otel inoxidabil pentru a creste rezistenta si plastic pentru a il face mai usor.

Zvonurile in ceea ce priveste lista de specificatii pentru Samsung Galaxy S5 includ un ecran Super AMOLED cu rezolutie 1440×2560 pixeli, procesor Exynos pe 64 de biti sau un procesor Snapdragon 805, 3GB de memorie RAM, 16 megapixeli pentru camera din spate, o baterie de 4000mAh si Android 4.4 KitKat cu TouchWiz.