Smarty Ring inel destept
Accesorii Telefoane Mobile,  Alte gadgeturi

Smarty Ring, cand si inelul tau e smart

Smarty Ring

Daca ceasul a devenit smart de ce sa nu evoluam catre un inel care sa le domine pe toate? Un inel smart! Inelul care iti poate gestiona toate alertele primite pe smartphone astfel incat sa economisesti timp pentru ce e important cu adevarat in viata ta. Smarty Ring este inelul care te ajuta sa “ai la degetul mic” viata sociala virtuala si reala, poti genstiona apelurile telefonice si orice alta alerta pe care o primesti pe smartphone!


Asta e ideea din spatele Smarty Ring, un gadget portabil cu Bluetooth, care iti permite sa verifici alertele de pe smartphone-uri si sa gestionezi chiar de pe degetul tau apelurile primite. Poti modifica setarile pentru Smarty Ring printr-o aplicatie mobila si il poti folosi ca pe un ceas, cronometru sau sa caute unde se afla telefonul, care, culmea, desi devine din ce in ce mai mare, intotdeauna se rataceste pe undeva. Smarty Ring e util si daca esti uituc din fire; daca te indepartezi mai mult de 30 de metri de telefonul tau, inelul va emite un semnal sonor pentru a te avertiza ca ai lasat ceva in urma. Cool nu?

Smarty Ring

Inelul Smarty Ring e de 13 mm, din otel inoxidabil si are o viata a bateriei de 24 de ore, putand fi incarcat printr-un dispozitiv wireless, elegant. Smarty Ring a fost conceput de inginerul Ashok Kumar pentru a fi compatibil cu dispozitivele Android si iOS, atata timp cat ele au Bluetooth 4.0. In plus, inelul este rezistent la apa si va costa in jur de 300 dolari, urmand sa fie disponibil din aprilie 2014.

Ce spuneti de ideea Smarty Ring?

Smarty Ring - incarcare wireless smarty-ring-smartphone-10531