Telefoane Mobile

E-Boda lanseaza smartphone-urile Rainbow V40 si Sunny V35 cu un raport bun performanta-pret

E-boda V35 & V40

E-Boda isi extinde gama de smartphone-uri cu modelele Rainbow V40 si Sunny V35. Noile smartphone-uri E-Boda au fost gandite pentru a suplini nevoile de comunicare ale utilizatorilor incepatori. Rainbow V40 integreaza un ecran de 4”, procesor Dual Core de 1,3 GHz si memorie RAM de 512 MB, in timp ce Sunny V35 vine cu un ecran de 3,5”, procesor Dual Core de 1 GHz si memorie RAM de 512 MB. Ambele modele de smartphone ruleaza sistemul de operare Android 4.2 si sunt disponibile la pretul recomandat de 469 lei pentru Rainbow V40 si 369 lei pentru Sunny V35, online pe www.e-boda.ro si in magazinele partenere.

„Rata de adoptie a smartphone-urilor in Romania este din ce in ce mai mare, iar utilizatorii incepatori au nevoie de un dispozitiv care sa le ofere o experienta de utilizare intuitiva, asigurandu-le in acelasi timp toate nevoile de comunicare si divertisment”, declara Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda. „O persoana care foloseste un smartphone pentru prima data nu are nevoie de un gadget complicat cu un pret mare, iar modelele Rainbow V40 si Sunny V35 au fost concepute pentru astfel de utilizatori, oferindu-le un raport bun performanta-pret”, adauga Alexandru Dragoiu.

Ambele modele de smartphone, Rainbow V40 si Sunny V35, integreaza un slot dual-SIM ce permite conectarea simultana a doua cartele SIM de la operatori telecom diferiti. Astfel, utilizatorii scapa de grija telefoanelor suplimentare, folosind un singur dispozitiv pentru comunicare. Mai mult, utilizatorii care nu folosesc doua numere de telefon, pot folosi unul din sloturile SIM pentru un abonament cu servicii de voce, iar celalalt slot pentru o cartela cu servicii de date mobile.

Rainbow V40

Modelul Rainbow V40 vine cu specificatii hardware si software ce asigura toate functionalitatile de comunicare si multimedia de baza. Procesorul Mediatek MT 6572W Cortex-A7 Dual Core de 1,3 GHz, ce ruleaza sistemul de operare Android 4.2 si memoria RAM de 512 MB permit navigarea fluida pe paginile de Internet si pe retele sociale si rularea fara intreruperi a clipurilor video, jocurilor si aplicatiilor. Ecranul de 4”, cu rezolutie de 480 x 800 pixeli, permite vizualizarea website-urilor, citirea si editarea rapida a mail-urilor sau documentelor word sau vizionarea filmelor si clipurilor video preferate. Utilizatorii sunt in permanenta conectati la site-urile de stiri sau noutatile prietenilor de pe retelele sociale, fie prin date mobile 3G, fie prin retelele Wi-Fi. Camera foto principala de 5 MP permite captarea de fotografii si clipuri video pe care utilizatorii le pot impartasi apoi cu prietenii. Mai mult, prin intermediul camerei foto frontale si aplicatiilor de tip VoIP, acestia pot initia si apeluri video. Memoria interna de 4GB, extensibila cu pana la 32 GB prin card microSD, este suficienta pentru stocarea fotografiilor, filmelor, documentelor si aplicatiilor.

Sunny V35

Modelul Sunny V35 este un smartphone potrivit chiar si pentru cei mai mici membri ai familiei. Dimensiunile reduse ale carcasei integreaza un ecran de 3,5”, facand posibila manevrarea foarte usoara a telefonului, chiar si cu o singura mana. Procesorul Mediatek MT 6572M Cortex-A7 Dual Core de 1GHz ce ruleaza sistemul de operare Android 4.2 si memoria RAM de 512 MB fac fata cu brio tuturor functiilor de comunicare si divertisment. Modelul Sunny V35 permite rularea diverselor aplicatii si jocuri si accesarea site-urilor si retelelor sociale prin intermediul conexiunii Wi-Fi si 3G. Cei mai mici membri ai familiei isi pot exersa cunostintele cu aplicatii educative descarcate din magazinul Google Play sau 1Mobile Market. Cu ajutorul camerei foto principale de 2 MP si al aplicatiilor precum Facebook, Twitter sau Skype utilizatorii pot impartasi cu apropiatii experiente din viata lor, incarcand fotografii pe site-uri de socializare.

Ambele modele de smartphone dispun de sistem GPS. Atfel, prin intermediul aplicatiei Google Maps, utilizatorii pot naviga catre diferite destinatii, atat in modul Drive, cat si Walk sau pot primi informatii suplimentare despre locul pe care il cauta. Rainbow V40 si Sunny V35 vin cu o serie de aplicatii utilitare preinstalate precum RoTaxi, ce ofera acces la toate companiile de taxi romanesti, Documents to Go, ce permite citirea si editarea documentelor sau Stiri si Meteo, ce ofera informatii actualizate despre evenimentele curente locale si internationale.

Smartphone-urile Rainbow V40 si Sunny V35 sunt disponibile online, pe www.e-boda.ro, si in magazinele partenere la pretul recomandat de 469 lei, respectiv 369 lei, atat in varianta de culoare neagra, cat si alba.

Odata cu innoirea gamei de smartphone-uri, E-Boda lanseaza cea de-a doua editie a Ghidului utilizatorilor de smartphone-uri si tablete. Brosura informativa contine sfaturi si recomandari care sa-i ajute pe utilizatori sa faca alegerea corecta in momentul in care isi achizitioneaza un dispozitiv inteligent. Mai mult, brosura contine un capitol de „Tips&Tricks” care ii invata pe acestia cum sa se bucure de cea mai buna experienta de utilizare si sa prelungeasca durata de viata a smartphone-ului sau tabletei lor. Ghidul poate fi descarcat de pe www.e-boda.ro/studiu.