GALAXY Gear
Accesorii Telefoane Mobile

Samsung a lansat la IFA 2013 smartwach-ul Galaxy Gear

GALAXY Gear

Samsung a anuntat lansarea GALAXY Gear, dispozitivul perfect care se transforma intr-un partener de viata ideal. Acesta face parte din universul Samsung GALAXY. Samsung GALAXY Gear imbina conectivitatea cu functiile smart, alaturi de inovatii tehnologice, intr-un dispozitiv premium care devine accesoriul perfect pentru orice pasionat de tehnologie.

„Pozitia de lider pe care Samsung o ocupa in tot ce inseamna inovatii ale dispozitivelor smart, reflecta angajamentul nostru fata de consumatori, care iai doresc ca viata lor sa fie mai uaoara ai mai placuta. Samsung GALAXY Gear le ofera oportunitatea utilizatorilor de a integra inovatiile tehnologie in ritmul vietii de zi cu zi ai deschide noi orizonturi in ceea ce priveate integrarea tehnologiei in fashion, pentru a dezvolta device-uri ce pot fi purtate ca accesorii.” a afirmat JK Shin, CEO ai Preaedinte al IT & Mobile Division in cadrul Samsung Electronics. „Samsung GALAXY Gear ofera un raspuns la nevoia utilizatorilor de a verifica in mod constant dispozitivele smart pentru a fi la curent cu noutatile. Astfel, acesta ofera o libertate smart in miacari, utilizatorul putand oricand sa aleaga modalitatea in care se conecteaza cu cine doreate, unde doreate ai cand doreate.”

O noua experienta a mobilitatii in comunicare
Samsung GALAXY Gear le ofera utilizatorilor oportunitatea de a se bucura de prezent ai de a fi permanent conectati cu device-urile Galaxy. Cu ajutorul dispozitivului, aceatia pot primi notificari referitoare la cele mai recente mesaje primite, apeluri ai mail-uri, alaturi de alerte, astfel ca utilizatorii pot previzualiza acele mesaje, precum ai accepta sau respinge discret apelurile. Cand un mesaj primit necesita mai mult decat o privire rapida, utilizatorii iai pot lua pur ai simplu dispozitivele Samsung GALAXY ai functia Smart Relay va afiaa imediat intregul continut pe ecran.

Control vocal
Difuzorul incorporat permite realizarea apelurilor hands-free cu ajutorul dispozitivului GALAXY Gear, pastrand in acelaai timp device-ul conectat. De exemplu, un utilizator care iese de la cumparaturi cu mainile ocupate, poate efectua un apel cu ajutorul GALAXY Gear, fara sa atinga ecranul. Mai mult, posesorii de GALAXY Gear pot elabora mesaje, pot marca evenimente in calendar, pot seta alarme ai pot verifica starea vremii, prin intermediul functiei S Voice.

Surprinde fiecare moment
Alaturi de functiile smart, Samsung GALAXY Gear introduce noi functii surprinzatoare care le ofera utilizatorilor oportunitatea de a surprinde cele mai importante momente. Cu ajutorul functiei Memographer ai al camerei de 1,9 megapixeli, cei aflati mereu in miacare pot realiza atat fotografii, cat ai clipuri video pentru a crea repede note vizuale ale celor mai importante ai interesante informatii pe care le intalnesc. In plus, acestea pot fi impartaaite cu cei dragi prin intermediul retelelor de socializare. Mai mult, functia Voice Memo le permite utilizatorilor sa inregistreze ganduri sau conversatii ai sa salveze acele inregistrari sub forma de text pe dispozitivele GALAXY.

Mai multe functii pentru mai multa mobilitate
Datorita noului Samsung GALAXY Gear, utilizatorii se pot bucura de o gama variata de functii oferite de noul accesoriu. Functia Auto Lock securizeaza automat ai smartphone-ul, in momentul in care acesta este la o distanta mai mare de 1,5 metri de telefon. In momentul in care telefonul este din nou in raza de proximitate, Samsung GALAXY Gear il deblocheaza, astfel incat informatiile sa fie mereu in siguranta. Functia Find My Device este utila pentru a afla locul in care se afla telefonul sau alte dispozitive smart care in momentul activarii functiei transmit semnale sonore ai luminoase. In plus, datorita noului dispozitiv Samsung GALAXY Gear, utilizatorii pot controla melodiile redate de dispozitivele din universul GALAXY. Mai mult, GALAXY Gear poate fi folosit ai ca pedometru pentru a tine evidenta activitatilor fizice ai a performantelor cuantificate in numarul de calorii arse, in numarul de paai sau in distantele parcurse.

Ceas ai accesoriu definitoriu
Samsung GALAXY Gear este un accesoriu definitoriu prin liniile elegante. Design-ul rafinat ai finisajele de inalta calitate contureaza imaginea unei bijuterii de lux care poate fi asortata oricarei tinute. Forma rotunjita a Galaxy Gear imbraca elegant incheietura mainii. De asemenea, interfata poate fi personalizata cu uaurinta. Dispozitivul ofera 10 optiuni de afiaare a orei, iar pentru mai multe variante utilizatorii pot descarca interfete aditionale prin intermediul Samsung Apps. Experienta GALAXY Gear poate fi personalizata pana la cel mai mic detaliu pentru ca utilizatorii pot alege din aase culori vibrante: Jet Black, Mocha Gray, Wild Orange, Oatmeal Beige, Rose Gold ai Lime Green.

Samsung GALAXY Gear va fi lansat impreuna cu GALAXY Note 3 in mai mult de 140 tari incepand cu data de 25 septembrie 2013.

Samsung GALAXY Gear poate fi testat la standul Samsung ce va fi deschis in cadrul IFA Berlin in perioada 6-11 septembrie 2013. Pentru mai multe detalii despre produs, vizitati www.samsungmobilepress.com sau m.samsungmobilepress.com.

Declaratii ale partenerilor:

[Evernote] Phil Libin, CEO

„Potentialul acestor dispozitive ce pot fi purtate sub forma de accesorii este incredibil de mare. Evernote are ca obiectiv identificarea informatiilor pe care utilizatorii le cauta, ce pot influenta stilul de viata, transformandu-l intr-unul smart. Pentru noi este foarte important sa fim implicati in elaborarea unor solutii smart precum Samsung GALAXY Gear, astfel incat sa intampinam de fiecare data nevoile clientilor. Astfel, ne dorim sa intelegem modalitatea in care utilizatorii primesc informatii ai momentul in care le parcurg, cu ajutorul unor astfel de dispozitive.” Phil Libin, CEO, Evernote

[Glympse] Bryan Trussel, Co-fondator & CEO

„Samsung seteaza un nou standard pentru dispozitivele care pot fi purtate ca accesorii, pentru ca ofera functii de top alaturi de un design uimitor. Posibilitatea de a indentifica locul in care sunt dispozitivele reprezinta o functie perfecta pentru un ceas, care sa ii ajute pe utilizatori. De aceea suntem extrem de incantati sa fim partenerii Samsung, liderul pe zona de inovatie.”

[Path] Dave Morin, CEO

„Solutiile dezvoltate de Path sunt ideale pentru un dispozitiv portabil precum cel lansat de Samsung. Astfel, utilizatorii pot fi la curent cu cele mai importante notificari ai pot impartaai continut relevant cu cei dragi,” a afirmat Dave Morin. „Datorita camerei integrate ai ecranului tactil, utilizatorii pot realiza fotografii cu uaurinta ai pot comunica rapid cu prietenii, impartaaind in acelaai timp detalii despre locul in care se afla. Suntem incantati sa putem contribui cu expertiza companiei noastre la dezvoltarea noului dispozitiv.”