Accesorii Telefoane Mobile

Samsung Gear IconX si Samsung Charm sunt acum in Romania

Samsung-Gear-&-Charm

Samsung a lansat in Romania doua accesorii smart, care iti ofera sprijinul de care ai nevoie in obtinerea unui stil de viata mai activ: Samsung Gear IconX si Samsung Charm.

Samsung Gear IconX

Gear IconX

Fara a mai avea nevoie de cabluri, Gear IconX, au o greutate de numai numai 6,3g. Castile au un design unic, fiind fabricate din silicon pentru un confort sporit in timpul antrenamentelor.

Special create pentru iubitorii de sport, Gear IconX nu vin doar cu un player de muzica, ci au si un dispozitiv cu GPS integrat si pot masura bataile inimii, motivandu-te in timpul exercitiilor fizice prin ghidul vocal integrat.

Gear IconX iti ofera libertatea de a lasa telefonul acasa in timpul antrenamentelor, avand memorie interna de 4GB, o autonomie de functionare de pana la 11 ore si este disponibil in trei variante de culori (alb, negru, albastru).

Samsung Charm

Samsung Charm

Prin designul sau distinctiv si versatil, Samsung Charm este disponibil in trei variante de culori (negru, auriu si roz quartz) si imbina stilul cu functionalitatea, avand o multitudine de functii: masoara performantele si functiile vitale, colectand date despre caloriile arse sau distanta parcursa.

Potrivindu-se oricarui stil, bratara Samsung Charm cu o autonomie de pana la 14 zile te va insoti oriunde. Aceasta poate transmite notificari pentru SMS, apeluri si retele de socializare, printr-un sistem multicolor cu LED-uri si vibratii.

Gear IconX si Samsung Charm sunt disponibile la partenerii locali Samsung Romania.