Tablete

Samsung a anuntat disponibilitatea tabletei GALAXY Note 10.1 Editia 2014 in Romania

GALAXY Note 10.1 (2014)

Samsung a anuntat disponibilitatea pe piata locala a tabletei GALAXY Note 10.1 editia 2014. GALAXY Note 10.1 editia 2014 imbina intr-un mod original accesul la cele mai importante resurse ale unei tablete portabile – generare de continut, productivitate si continut multimedia.

Procesorul Quad Core de 2,3 Ghz (pentru tableta LTE) si memoria de 3GB sunt cele care asigura suportul pentru cea mai productiva tableta disponibila in acest moment pe piata locala. GALAXY Note 10.1 ofera o experienta de utilizare unica datorita display-ului WQXGA Super clear LCD (2560×1600) de 10 inci si mobilitate crescuta.

„GALAXY Note 10.1 editia 2014 reuseste sa puna la dispozitia utilizatorilor cea mai buna experienta de vizualizare si de productivitate. Multi window, S Pen, calitatea imaginilor sunt doar cateva din atributele care recomanda acest produs. Noua tableta va deveni cu siguranta cel mai bun aliat al celor care au nevoie de o tableta pentru a se exprima creativ intr-un mod original, dar si pentru a deveni mai eficienti in activitatile de zi cu zi,” a declarat Sorin Manea, seful diviziei Mobile din cadrul Samsung Electronics Romania.

Ecranul luminos al Samsung GALAXY Note 10.1, ofera o densitate a pixelilor de patru ori mai mare decat editia anterioara. De asemenea, datorita dimensiunilor generoase ale ecranului, utilizatorii se pot bucura de o experienta vizuala fara cusur.

Productivitatea in folosirea aplicatiilor este imbunatatita cu ajutorul functiei Multi Window ce le permite utilizatorilor sa ruleze aplicatii in doua ferestre in acelasi timp. Totodata, ei pot folosi accesoriul S Pen pentru a partaja continutul de la o fereastra la alta. Iar prin aplicatia S Note, utilizatorii pot lua notite scrise de mana si sa le organizeze intr-un carnetel virtual.

Functiile de divertisment, eficienta si creativitate ale tabletei Samsung GALAXY Note 10.1 sunt completate cu un continut inedit. Alaturi de aplicatiile de top dezvoltate in colaborare cu parteneri dedicati, noua tableta Samsung GALAXY 10.1 reprezinta un dispozitiv complet ce raspunde si celor mai mari exigente ale pasionatilor de tehnologie.

Noul GALAXY Note 10.1 ofera un grad sporit de confidentialitate si securitate cu ajutorul interfetei Samsung KNOX. Utilizatorii pot activa Samsung KNOX cu usurinta, astfel ca pot rula si stoca aplicatii si informatii sensibile din punct de vedere al securitatii, intr-un mediu protejat, numit „container”.

In interiorul containerului, siguranta este consolidata de sistemul de protectie Samsung KNOX impotriva atacurilor malware si phishing, precum si tentativelor de hacking pe dispozitive atunci cand acestea sunt furate sau pierdute. De exemplu, clipuri sau imagini personale importante pot fi stocate in container fara sa existe temerea unei scurgeri de date provocate de hacking.