htc butterfly 3
Telefoane Mobile

HTC Butterfly 3 un telefon care probabil nu va ajunge in Europa

htc butterfly 3

HTC Butterfly 2 abea a iesit de pe poarta fabricii si deja auzim ca HTC lucreaza la un inlocuitor al sau. Site-ul @upleaks a postat prin intermediul contului de twitter cum ca viitorul HTC Buterrfly 3 va un ecran de 5.2″ si rezolutie WQHD.

Daca e sa investigam pe internet ce reprezinta WQHD aflam ca e acelasi lucru cu rezolutia QHD cu exceptia faptului ca se face referire la aspectul WIDE al ecranului pe care il are orice smartphone. Mai exact vorbim de o rezolutie 1440 x 2560 pixeli care pentru un ecran de 5.2″ in diagonala se traduce printr-o densitate a ecranului de 564ppi. Putine telefoane pot sa atinga o asemenea densitate a ecranului: Motorola Moto Maxx, Meizu MX4 Pro si modelul coreean al Samsung Galaxy S5 LTE-A. Competitia este foarte acerba pe piata mobila, fara doar si poate, iar daca HTC Butterfly 3 va iesi pe piata in toamna lui 2015 cum a facut-o a 2-a varianta a sa anul trecut atunci va avea de infruntat alti competitori directi care cu siguranta se vor anunta intre timp.

HTC Butterfly 2 poate fi considerat echivalentul lui HTC One M8 prin specificatiile sale tehnice, singurul lucru care-l diferentiaza de acesta este constructia sa din plastic. E lesne de inteles ca HTC Butterfly 3 nu va face rabat la performanta si va sta in funte cot la cot cu HTC One M9. Din pacate nici un cuvant despre el in ceea ce priveste disponibilitatea sa pentru Europa, in conditiile in care modelele Butterfly au fost exclusive pana acum regiunii Asia.