Telefoane Mobile

Samsung Galaxy S6 Project Zero

image

Samsung fara doar si poate lucreaza la noul sau flagship Galaxy S6, iar numele sau de cod este Project Zero.

Obisnuita sa-si numeasca fiecare nou smartphone de top cu o denumire de cod ce respecta o oarecare ordine, cand vine vorba de S6 lucrurile par sa se schimbe. Pentru S4 Samsung a folosit un cod precum Project J, pentru S5 Project K, pentru S6 insa nu a mai folosit Project L ci Project Zero. Acest aspect ne face sa credem ca avem de-a face cu un smartphone total diferit de celelalte modele din seria Galaxy. De asemenea, credinta ne este intarita si de obligativitatea celor de la Samsung de a schimba total lucrurile datorata de vanzarile proaste inregistrate de ultimul flagship al lor, Galaxy S5 care s-a vandut mai rau decat S4.

Ei si de aici incepe transformarea. Stim cu totii ca Samsung a folosit pana nu de mult plastic, plastic si iar plastic pe toate telefoanele care le-a produs, de o calitate mai buna sau mai indoielnica. Per total insa, nici un plastic nu poate concura cu un metal, de aceea smartphone-uri ca Note 4 sau Galaxy Alpha au iesit in sfarsit din fabricile Samsung cu margini si componente de metal. Directia in care se indrepta Smasung era una corecta. Iata ca imagini scapate pe internet vin sa intareasca acest lucru si pentru viitorul smartphone Galaxy S6.
image

image

image

image

image

image

image

image

Cat priveste ecranul cu Galaxy S5 a demonstrat ca Samsung n-a gasit o reteta protrivita pentru utilizator gresind cu tenta verzuie pe care o au culorile si ce reproduc culori nenaturale. Putem spune insa ca si-a revenit in momentul in care au lansat Note 4, un ecran superb ce demonstreaza ca se poate. Cu siguranta Galaxy S6 urma acelasi trend venind cu un ecran superb de minim 5″ si facand trecerea la rezolutia Quad HD precum a facut deja concurenta. In ceea ce priveste CPU-ul vom vedea cu siguranta noul Snapdragon 810 si automat trecerea la procesoare pe 64bit, lucru pe care Apple l-a facut de ceva vreme.

Camera de pe S5 este un senzor de 16MP dar care a fost deja imbunatatit pe Note 4. Evident ca S6 trebuie sa ne prezinte o evolutie si de aceea un senzor de 16MP cu OIS vom avea cel putin, daca nu chiar un senzor nou de 20MP. Capacitatea de stocare va incepe cel mai probabil de la 32GB si vom avea de ales si intre modele de 64GB sau 128GB, o noutate care ar fi binevenita.

Disponibilitatea device-ului sau mai bine zis lansarea lui va fi facuta cu siguranta in cadrul targului de tehnologie MWC 2015 urmand ca prin luna aprilie sa-l vedem la vanzare. Asteptam cu interes detalii noi.