Telefoane Mobile

GOCLEVER lanseaza noul smartphone INSIGNIA 5X cu procesor QuadCore

INSIGNIA 5X

GOCLEVER lanseaza noul model INSIGNIA 5X. Noul telefon INSIGNIA 5X este dotat cu sistemul de operare Android 4.2, un display IPS 1080p cu diagonala de 5 inch si doua modele de baterii, o varianta subtire, de 2000 mAh si una cu o autonomie mai ridicata, de 4000 mAh.

GOCLEVER INSIGNIA 5X ofera performante remarcabile: beneficiaza de sistemul de operare Android 4.2, un procesor MediaTek MTK6589T QuadCore de 1,5 GHz Cortex A7, GPU SGX544, 1 GB RAM, 4 GB memorie flash si un display IPS de 5 inci cu o rezolutie de 1080p. De asemenea, INSIGNIA 5X dispune de doua camere foto: una posterioara, cu o rezolutie de 13MP si una frontala, de 2MP.

Datorita tehnologiei aeroDISPLAY, noul smartphone permite utilizatorului sa afiseze imaginile de pe ecranul dispozitivului pe orice televizor, monitor sau proiector compatibil. De asemenea, modelul are conectivitate Wi-Fi, Bluetooth, GPS, radio FM si functia de hotspot mobil.

In plus, noul model cuprinde suita Office, player multimedia, file manager, Facebook, Skype si aplicatia de navigatie GPS Mireo.

Ca o caracteristica unica, GOCLEVER adauga in pachet doua modele diferite de baterii, fiecare insotita de o carcasa posterioara potrivita dimensiunilor acestora. Astfel, utilizatorul poate alege modelul mai subtire, cu o capacitate de 2000 mAh, sau modelul cu o autonomie mai ridicata, de 4000 mAh.

Pachetul GOCLEVER include, pe lânga telefon si cele doua baterii, un cablu USB, un incarcator si o pereche de casti. Aspectul telefonului mobil poate fi personalizat prin achizitionarea diferitelor carcase colorate, comercializate separat si disponibile in trei variante de culori: auriu, burgundy si violet.

Primele smartphone-uri GOCLEVER INSIGNIA 5X vor fi disponibile doar in varianta neagra, incepand cu data de 6 decembrie 2013, in magazinul online Cel.ro (http://www.cel.ro).

In cadrul unei oferte speciale, pachetul promotional de lansare va include un dongle aeroDISPLAY oferit gratuit. Acest accesoriu poate fi folosit pentru a afisa continut multimedia, wireless, de pe smartphone pe un display extern (precum TV sau monitor). La sfarsitul perioadei promotionale, dispozitivul aeroDISPLAY va fi disponibil ca accesoriu optional, la un pret estimat de 90 RON, cu TVA inclus.

Pretul estimat pentru GOCLEVER INSIGNIA 5X, cu garantie de 24 de luni asigurata de producator, este de 999 RON, cu TVA inclus.