VIBE P1
Telefoane Mobile

IFA 2015: Lenovo a lansat VIBE P1 si VIBE P1m

VIBE P1

Lenovo a lansat astazi la IFA 2015 noile modele de smartphone-uri: VIBE P1 si Lenovo P1m.

Cu o durata exceptionala de viata a bateriei, ce scapa consumatorii de o grija suplimentara, noile smartphone-uri VIBE sunt dotate cu un comutator manual de economisire a energiei, pentru a mari instantaneu autonomia bateriei si a OTG-ului (On-The-Go), functia de incarcare. Acesta sporeste durata de viata a bateriei pentru dispozitivele conectate prin USB, cum ar fi seturi de casti Bluetooth si boxe portabile. Echipate cu procesoare de inalta performanta, VIBE P1 si P1m nu ruleaza perfect doar aplicatii si jocuri, ci si faciliteaza o conexiune rapida si un acces usor la continut online prin 4G LTE.

VIBE P1 are un design din metal si sticla premium, accentuat de un cadru de aluminiu subtire (ce masoara doar 4 mm) si un capac metalic subtil, curbat pe spate pentru o ergonomie imbunatatita. Ecranul de 5.5 inch cu rezolutie 1080p este realizat din Gorilla Glass 3, o varianta mai subtire si mai usoara a sticlei de protectie Corning, rezistenta la zgariere si spargere.

VIBE P1 vine cu o baterie impresionanta de 5000 mAh, una dintre cele mai mari capacitati ale bateriilor din clasa sa. In plus, fata de comutatorul manual de economisire a energiei, care extinde instantaneu viata bateriei si a functiei de incarcare OTG (On-The-Go), VIBE P1 iese in evidenta cu capacitatea de incarcare rapida de 24W.

VIBE P1 are un procesor octa-core  de 1.5 GHz Qualcomm Snapdragon 615 pe 64 de biti, 2GB de RAM si 32GB stocare interna. Acesta este dotat cu o camera principala de 13MP, cu tehnologie fast-focus PDAF si o camera frontala de 5MP, cu mai multe moduri de fotografiere si caracteristici de infrumusetare. Pentru a asigura o navigare rapida si neintrerupta, Wi-Fi Boost-ul smartphone-ului ofera suport 5G Wi-Fi pentru imbunatatirea Wi-Fi si a zonei de acoperire. VIBE P1 poate fi, de asemenea, asociat cu o serie de dispozitive inteligente, de la casti la camere si televizoare ce utilizeaza tehnologia wireless NFC (Near-Field Communication). Intre timp, un scanner de amprente digitale inclus pe butonul de start sprijina deblocarea ecranului si aduce un confort sporit si securitate in mentinerea in siguranta a dispozitivului.

VIBE P1 ofera de asemenea o experienta deosebita de divertisment, cu calitatea sa audio de neegalat. Technologia inteligenta PA stimuleaza output-ul audio. De asemenea, ofera o camera de sunet sigilata pentru o rezonanta imbunatatita si un bas mai bun pentru diverse necesitati din categoria multimedia.

VIBE P1m

Urmatorul smartphone prezentat la IFA 2015, VIBE P1m are un ecran HD de 5 inch, un procesor  quad-core MediaTek MT6735P pe 64 de biti ce ruleaza la 1.0GHz, 2GB de memorie RAM, 16GB de stocare interna ce poate fi extinsa prin slotul microSD pana la 32GB. Lenovo a creat VIBE P1m pentru a fi un produs durabil, fiind rezistent la apa prin tehnologia nano-coating. Pe partea din spate P1m are o camera de 8MP in timp ce pe partea frontala dispune de o camera de 5MP. De asemenea VIBE P1m foloseste o baterie de 4000mAh cu o functie de incarcare rapida si ruleaza Android 5.1 Lollipop.

VIBE P1 este disponibil in Platina, Graphite Grey si Auriu (aceasta versiune este disponibila numai in PRC), iar P1m este disponibil in Negru Onix si Alb Perlat. Doar smartphone-ul Lenovo VIBE P1m va fi disponibil in Romania incepand cu sfarsitul lunii septembrie.