zte nubia 5s
Telefoane Mobile

CES 2014: ZTE Nubia 5s si Nubia 5s mini vin cu design si caracteristici premium

zte nubia 5s

In cadrul targului CES pe langa multe telefoane noi lansate se numara si 2 noi smartphone-uri de la compania chineza ZTE. ZTE a ales in acest moment sa vina cu un upgrade la deja cunoscutul telefon Nubia 5 si anume cu ZTE Nubia 5s si Nubia 5s mini.

Smartphone-ul ZTE Nubia 5s are un design similar cu cel al lui Nubia 5 dar ceea ce ne capteaza atentia este noul procesor Snapdragon 800 la 2,3 GHz precum si o camera de 13 Mpixeli pe partea din spate si una de 5 MP in fata. De asemenea, software-ul camerei foto, permite sa setezi expunerea, focus precum si white balance.

Cu specificatiile obisnuite am spune pentru un smartphone de acest nivel: 1080p display, 2 GB RAM, DLNA, Blootooth, suport NFC precum si 32 Gb spatiu de stocare intern, smartphone-ul ZTE Nubia 5s vine cu un design placut precum si cu un sistem de operare Android 4.2 personalizat de cei de la ZTE.

ZTE Nubia 5s mini se vrea o varianta mai mica a lui Nubia 5s din toate punctele de vedere, avand ca target un public mai tanar. Nubia 5 s mini vine cu o gama de culori destul de variata spre deosebire de Nubia 5s care are doar variantele in alb si negru.

Diferentele fata de Nubia 5s totusi nu sunt asa de mari, e un smartphone mini, echipat cu un display 720p, processor Snapdragon 600 la 1,7 GHz si baterie de 2000 mAh. Interfata este asemanatoare lui ZTE Nubia 5s si este foarte rapid la navigare precum si in aplicatii.

Pana acum noile smartphone-uri ZTE sunt disponibile doar in China dar speram ca in viitorul apropiat sa avem si noi posibilitatea sa le vedem in teste!