Mediaplayere

Samsung lanseaza in Romania – HomeSync un media center cu Android

Samsung HomeSync

Samsung a anuntat astazi disponibilitatea serviciului Samsung HomeSync, o solutie home hub care are capacitatea de stocare necesara pentru a proteja continutul digital al intregii familii. HomeSync ofera o experienta de divertisment captivanta pentru ecranele TV mari si, in acelasi timp, un nou mod de a te bucura de sistemul tau HDTV datorita experientei si mai inteligente a Android. Samsung HomeSync este disponibil in magazinele de specialitate din Romania incepand cu aceasta saptamana.

„Cu HomeSync petreci mai putin timp pentru a stoca momentele tale pretioase si mai mult timp pentru a le crea,” a declarat JK Shin, CEO si Head of IT & Mobile Communication at Samsung Electronics. „Acum, poti transmite continut video de pe dispozitivul tau Samsung GALAXY direct pe televizorul tau sau poti naviga prin fotografiile tale pe un ecran mare pentru a le putea viziona cu intreaga familie. Acel timp petrecut cu familia este mult mai important decat timpul petrecut pentru a stoca manual continutul.”

HomeSync ofera 1 TB de continut propriu/ privat, spatiu suficient daca ar fi sa incarci 10 fotografii zilnic timp de 82 de ani, sau 10 minute de continut video creat acasa timp de 10 ani. Dispozitivul poate fi folosit de catre maximum 8 utilizatori, iar fiecare dintre acestia poate folosi la randul lui cinci dispozitive. Folosind aplicatia Samsung Link pe un dispozitiv mobil, utilizatorii isi pot accesa imaginile, muzica preferata, clipurile video, documentele si fisierele de pe orice dispozitiv inregistrat. Incarcarea continutului pe HomeSync este la fel de simpla precum este selectarea unei fotografii si activarea pictogramei HomeSync.

Prin intermediul Media Center Android de pe HomeSync poti reda jocuri pentru smartphone, clipuri video, muzica, sau poti naviga prin fotografii pe televizorul tau. Poti transmite continutul in oglinda de pe dispozitivul tau mobil GALAXY pe televizorul tau full HD. De asemenea, utilizatorii vor putea folosi dispozitivul lor mobil drept telecomanda si se vor putea bucura de cele mai populare aplicatii Android cum ar fi jocuri, Youtube, sau pot chiar naviga pe Internet direct de pe televizoarele lor. Dispozitivul functioneaza ca un centru media complet si captivant, la tine acasa.