UE Boom
Mediaplayere,  Noutati

UE BOOM primul social media player din lume

UE Boom

Ultimate Ears a lansat UE BOOM, un social music player care va da tonul petrecerilor cu muzica pe care o iubesti, la volum maxim. Sistemul este conceput sa profite din plin de muzica digitala iar aceasta experienta sa fie impartasita cu cati mai multi oameni.

UE BOOM este primul social media player din lume, un sistem audio wireless ce este dotat cu functii specifice care stabilesc un nou standard in auditia muzicala.

Este primul sistem stereo care ofera sunet de 360 de grade si care se incarca de la baterie, reincarcabila odata la 15 ore. Forma, ce permite ca boxa sa fie transportata in diverse locuri, este accentuata de o piele acustica special, rezistenta la apa si la zgarieturi. Daca ai mai multi invitati decat ai prevazut, poti conecta doua UE BOOM wireless cu ajutorul aplicatiei UE BOOM (disponibila pentru iOS si Android). Astfel, poti folosi boxele fie in mod stereo-to-stereo, fie in traditionalul mod stereo stanga/dreapta.

Dupa aproape de 20 de ani de experienta in industria muzicala, Ultimate Ears si-a propus sa schimbe modul in care pasionatii de muzica asculta muzica pe care o indragesc, lansand casti si sisteme audio extraordinare . UE BOOM este cel mai nou model din seria de dispozitive dedicate melomanilor.

“Era digitala a schimbat modul in care ascultam melodiile noastre preferate si interactionam cu muzica,” a precizat Rory Dooley, manager general al Ultimate Ears. “In timp ce serviciile de muzica online au facut accesul la muzica si mai usor, a ramas totusi o provocare: aceea de a o asculta oriunde si oricum, alaturi de mai multa lume. UE BOOM rezolva problema. Ultimate Ears face totul pentru a amplifica experienta sociala a auditiei muzicale, adunandu-i pe oameni laolalta in jurul muzicii pe care o iubesc.”

Odata cu lansarea UE BOOM, Ultimate Ears initiaza The Social Music Experiment, o examinare relaxata asupra efectelor muzicii in mediile sociale. Ca parte din acest proiect ce se deruleaza in aceasta vara, Ultimate Ears face echipa cu canalul de comedie JASH si expertul sau in muzica, Reggie Watts pentru a produce un serial original denumit The Social Music Experiment. Show-ul are premiera astazi exclusiv pe canalul de comedie JASH, pe Youtube (http://jash.com/social-music-experiment/). Episoadele vor rula pana la sfarsitul lunii iunie.

UE BOOM va fi disponibil in magazinele Apple si pe www.ultimateears.com in intreaga Europa incepand de astazi, la un pret recomandat de 199 Euro. Mai multe informatii se gasesc pe www.ultimateears.com.