hd for all 600 web
Mediaplayere

E-boda lanseaza HD for all 600 WEB

hd for all 600 web

E-boda va incepe de azi sa livreze precomenzile pentru noul model HD for all 600 WEB.

E-boda HD for all 600 WEB este un media player care citeste formatele video AVI, MPG, DAT, VOB, DIV, MOV, MKV, MPEG, TS, MTS, M2TS, RM, RMVB, ISO, WMV, ASF. Pe partea hardware, media playerul E-boda HD for all 600 WEB vine echipat cu un processor Realtek 1185 si o memorie RAM 256 MB. De asemenea, pe partea de conectivitate dispune de doua intrari USB 2.0, card reader SD, iesire AV compozit, iesire component, iesire HDMI, iesiri audio digitale – optic, un port LAN si optional Wi-Fi 802.11 b/g/n prin adaptorul USB.

Ca minusuri aparatul are o memorie RAM 256 MB fata de 512 MB , cea a modelului HD for all 500 plus, nu are support pentru hdd intern si are numai 2 porturi USB, astfel daca pui sitck-ul wireless si mai vrei sa conectezi si un hard extern , intrarile USB devin insuficiente iar pentru cei care se asteptau ca acest model sa le dea posibiliatea sa vada filme prin browserul web cu care vine aparatul, aparatul o sa ii dezamageasca. Pocesorul Realtek 1185 nu este capabil sa readea siturile in Adobe Flash Player.

In concluzie, pentru cei care se grabeau sa cumpere acest apartat va sfatuiesc sa mai asteptati pana ce E-boda va lansa un aparat care sa suporte Adobe Flash Player, iar din spusele celor de la E-boda se pare ca deja lucreaza la un nou aparat cu sistem de operare Android ca va suporta Adobe Flash Player. Totusi, pentru cei care vor sa foloseasca un media player pe post de computer si nu au unul pentru asta, E-boda a pregatit HD for all 600 WEB cu care poti … sa iti citesti mailurile direct pe televizor. :)

E-boda HD for all 600 WEB este disponibil la vaznare pe situl www.e-boda.ro la un pret de 400 lei.