Foto si Video

Samsung a lansat GALAXY NX, primul aparat foto mirrorless cu Android si conexiune 4G

Samsung GALAXY NX

Samsung  anunta disponibilitatea pe plan local a GALAXY NX, prima camera cu obiective interschimbabile si functii 4G, ce ruleaza pe sistemul de operare Android. Acum, evenimentele importante din viata utilizatorilor vor putea fi distribuite instantaneu, in cele mai vii culori si cu cele mai surprinzatoare efecte.

Datorita tehnologiei 4G, GALAXY NX le permite fotografilor sa ramana mereu conectati. Partajarea rapida, asigurata de conexiunile Internet Wi-Fi si 4G, fac din noua camera foto un dispozitiv ideal pentru distribuirea imaginilor profesionale. Functiile speciale, precum Photo Suggest si Story Album, ii ajuta pe acestia sa capteze nu doar imaginile, ci si starea de spirit a fiecarui loc imortalizat.

Datorita rezolutiei si a gamei cuprinzatoare de obiective interschimbabile Samsung, GALAXY NX ofera imagini de calitate superioara, disponibile oricand si oriunde. Cu senzorul APS-C de 20,3 MP, imaginile captate vor fi clare, chiar si in conditii de iluminare slaba. Sistemul Avanced Hybrid Focus, cu detectare de faza si de contrast, viteza de declansare de 1/6000 sec si cea de fotografiere de 8,6 fps le permit utilizatorilor sa surprinda rapid imagini de calitate.

GALAXY NX

Gama mare de obiective interschimbabile, de la cele pancake si fisheye, pana la cele mai rafinate obiective prime si zoom, ofera utilizatorilor o perspectiva diferita asupra lumii si sunt potrivite pentru orice situatie de fotografiere. In plus, un element suplimentar de realism este oferit de posibilitatea captarii de imagini 3D, cu ajutorul obiectivulului Samsung de 45mm 2D/3D.

Echipat cu Android 4.2 Jelly Bean, GALAXY NX pune la dispozitia utilizatorilor un intreg univers de aplicatii Android. In acest fel isi pot personaliza dispozitivul si pot realiza mai mult decat fotografii si continut video prin intermediul aplicatiilor de editare a imaginilor sau de adaugare a efectelor speciale.

Utilizatorii vor beneficia de viteza de reactie si performanta oferite de GALAXY NX datorita procesorului Quad-Core de 1,6GHz pe care ruleaza sistemul Android, memoriei de 2GB RAM si spatiului de stocare de 16GB. In plus, pentru a compune fotografii cu o si mai mare usurinta, utilizitatorii beneficiaza de un ecran tactil LCD de 4,8 inch, precum si de vizor electronic pentru o vizibilitate mai buna a imaginilor captate, chiar si atunci cand afara este soare puternic.

GALAXY NX este prevazut cu caracteristici care ajuta fotografii sa realizeze imagini prin care sa isi exprime propria perspectiva. Mai mult de 30 de Smart Mode-uri le permit utilizatorilor sa aleaga setarile optime: „Multi Exposure” combina doua fotografii diferite pentru a produce o imagine distinctiva, in timp ce „Animated Photo” conecteaza fotografii succesive de pana la cinci secunde, creand un fisier GIF.

Iar pentru un grad si mai mare de flexibilitate, Camera Studio le permite utilizatorilor sa personalizeze cu usurinta setarile cu aplicatiile preferate pe care le utilizeaza in mod frecvent.