Camere auto DVR

MiVue 388 lanseaza camera video cu GPS si alerte radar

Mio MiVue 388

Mio lanseaza MiVue 388, camera video echipata cu receptor GPS si o noua caracteristica – alerte radar. Dispozitivul dispune si de un suport de montare rotativ, care permite indreptarea aparatului in orice directie.

Produsul are incorporat un receptor GPS care permite urmarirea traseelor – acesta inregistreaza secvente video, directia, viteza, precum si coordonatele geografice, pe care le sincronizeaza cu Google Maps. Noul model din gama MiVue vine echipat cu o baza de alerte radar ce beneficiaza de actualizare gratuita pe viata.

Suportul de montare rotativ al produsului ajuta la reglarea camerei la unghiul dorit, precum si la colectarea dovezilor video intr-un timp scurt astfel incat sa inregistrati orice miscare din jurul automobilului.

Camera cu unghi larg de 120 grade fara punct mort va inregistra clipurile video la rezolutia Full HD de 1080p. Fisierele comprimate cu tehnologia H.264 ofera o calitate excelenta a imaginii si o dimensiune redusa.

Datorita sensibilitatii crescute, MiVue asigura clipuri video de o claritate superba, chiar si in conditii de iluminare redusa. Un obiectiv din sticla cu 6 straturi garanteaza imagini clare si pline de viata indiferent de momentul zilei.

Senzorul G-shock functioneaza atunci cand este pornit modul de inregistrare. Senzorul G integrat, cu 3 axe, inregistreaza directiile de conducere pe o diagrama cu unde. Aceasta va arata punctul de provenienta al impactului si modul in care acesta a avut loc. Datorita senzorului de miscare, MiVue 388 va porni si va inregistra automat in momentul detectarii miscarii. Chiar si atunci cand nu sunteti in masina.
Interfata intuitiva, MiVue Manager permite parcurgerea clipurile video inregistrate dispunand de control asupra vitezei. Inregistreaza directiile de conducere cu ajutorul senzorului G cu 3 axe pentru analiza post-accident. Imbina clipurile video inregistrate si distribuie-le pe site-urile de socializare, precum YouTube si Facebook.

Pentru a ilusta caracteristicile camerei video, Mio MiVue 388 dispune de o promovare inedita care apeleaza la animatie si prezinta problemele des intalnite in trafic intr-un mod creativ. Seria de 5 clipuri video aduce in atentia soferilor beneficiile utilizarii camerei video.