GOCLEVER DVR Full HD Pro
Camere auto DVR

GOCLEVER lanseaza camera video compacta GOCLEVER DVR Full HD Pro

GOCLEVER DVR Full HD Pro

GOCLEVER anunta extinderea portofoliului de camere video cu modelul GOCLEVER DVR Full HD Pro. Datorita versatilitatii functiilor incorporate, noul dispozitiv poate fi folosit pe post de camera de masina, camera video pentru excursii, dar si pentru a poza cele mai importante evenimente ale vietii de zi cu zi.

DVR Full HD Pro ofera functii multiple, sub forma unui dispozitiv compact si elegant, usor de transportat. Pentru a usura folosirea camerei, obiectivul poate fi rotit cu 180 de grade, iar ecranul LCD de 2,5 inch cu 270 de grade. Aceste functii devin deosebit de utile când camera este folosita in masina, pentru a inregistra evenimentele rutiere. Suportul de masina si incarcatorul de masina incluse in pachet, garanteaza fixarea usoara si functionarea de lunga durata a camerei. Bateria de tip Li-Ion inclusa in pachet permite folosirea camerei si in timpul incarcarii.

Când vine vorba de vacante, se dovedesc a fi foarte utile zoomul digital de 4x, unghiul de inregistrare de 130 de grade si senzorul care permite sa filmati si sa pozati imagini de calitate ridicata si in conditii de iluminare redusa. Camera DVR FULL HD PRO ofera o functie speciala ce permite selectarea modului de inregistrare in functie de perioada zilei. Video-urile sunt inregistrate in format MPEG-4 la rezolutie Full HD, in timp ce imaginile pot fi captate in format jpeg cu o rezolutie maxima de 4000×3000 de pixeli. Materialele inregistrate pot fi stocate pe carduri SD de maxim 32 de GB.

Printre functiile avansate ale camerei se numara: stabilizatorul de imagine, temporizatorul de declansare si functia de inregistrare declansata de miscare. Functia din urma se poate dovedi foarte utila pentru inregistrarea accidentelor survenite când masina este parcata. Camera poate fi conectata la televizor sau calculator prin intermediul iesirilor USB 2.0, HDMI sau TV Out.

GOCLEVER DVR Full HD PRO este disponibil in oferta distribuitorilor autohtoni incepând cu pretul de 229 lei.