Tablete

GOCLEVER anunta noile tablete ARIES cu dimensiuni diferite ale ecranului

GOCLEVER Aries

GOCLEVER aduce in Romania noua serie de tablete ARIES cu dimensiuni diferite ale ecranului: ARIES 70 de the 7 inch, ARIES785 de the 7.85 inch si ARIES101 cu display de 10.1 inch.

Cele 3 modele de table ARIES sunt construite in jurul unui procesor Quad Core MediaTek MT8389 de 1.2GHz, ecrane IPS de Hi-Res, 1GB memorie RAM, procesor grafic cu patru nuclee PowerVR SGX544, spatiul de stocare intern este de 8 GB si poate fi extins prin slotul microSD pana la 32GB , GPS, 3G, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 si ruleaza sistemul de operare Android 4.2.2.

Camera frontala de 0,3 megapixeli si microfonul incorporat fac din ARIES dispozitivul ideal pentru videoconferinte, in timp ce camera din spate de 2 megapixeli este ideala pentru a imortaliza cele mai importante momente, care pe urma pot fi partajate pe retelele de socializare.

Datorita modulului GPS incorporat, tabletele ARIES pot functiona si ca dispozitive de navigare. Cu ajutorul multitudinii de aplicatii ce pot fi descarcate de pe Gogle Play Marketplace care folosesc acest modul GPS veti primii indicatiile necesare pentru a ajunge la destinatie cu masina sau pe jos, in tara sau in strainatate. Pentru a asigura functionarea neintrerupta, pachetul tabletelor ARIES include si un incarcator de masina.

Datorita conectivitatii 3G si Wi-Fi, noile tablete GOCLEVER ofera un maximum de mobilitate si posibilitatea de a fi la curent cu cele mai importante stiri.

ARIES au fot proiectate sa ofere un maximum de functionalitate. Cel mai bun exemplu este portul microUSB cu suport OTG, pachetul continand pe langa un cablu USB si un cablu OTG. Alt exemplu este capacul care nu doar protejeaza ecranul, dar poate fi folosit si ca stand de suport pentru tableta.
Modelul ARIES 101 se distinge prin bateria de 7500mAh care ofera destule energie pentru o durata de functionare neintrerupta de 7 ore.