Telefoane Mobile

GOCLEVER lanseaza Quantum 4, un smartphone cu performante de top la un pret accesibil

Quantum 4

GOCLEVER lanseaza un nou smartphone cu performante de top destinat entuziastilor de tehnolgie cu bugete mai modeste. Quantum 4 are la baza un procesor dual-core rapid si este operat prin intermediul unei versiuni personalizate al sistemului de operare Android 4.2. Modulul GPS incorporat, slot-ul Dual SIM, suportul 3G si ecranul IPS sunt doat câteva dintre caracteristicile care pana acum au fost rezervate doar telefoanelor apartinand categoriilor de pret superioare.

Quantum 4 face fata celor mai solicitante aplicatii precum jocurile video sau redarea de continut video HD, datorita procesorului dual-core de 1.2 GHz Cortex A7, procesorului grafic dedicat Mali400MP2 si celor 512 MB RAM de memorie. Acestea sunt complementate de un display IPS multitouch de 4 inch, cu rezolutia de 800×480 pixeli. Pentru functionarea optima, telefonul este echipat cu senzori de luminozitate si de proximitate.

Stocarea aplicatiilor poate fi facuta in memoria interna de 4 GB sau pe carduri micro SD (cu o capacitate maxima de 32 de GB). Lista specificatiilor este completata de 2 camere, una frontala si una echipata cu blit pozitionata in spatele camerei, un port microUSB 2.0, conectivitate Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0, modul gps, radio FM si o iesire audio de 3.5 mm.

Goclever Quantum 4 foloseste sistemul de operare Android 4.2 si este livrat cu un set de aplicatii utile preinstalate precum o suita de tip office, aplicatii mobile pentru Skype si Facebook, un magazin virtual de e-books, un set de jocuri exclusive GOCLEVER si o suita de aplcaitii de navigare GPS.

Noul smartphone deosebit de usor, cântareste doar 130 de grame, având dimensiunile de 127 mm x 64 mm x 9,8mm este disponibil in doua culori: alb sau negru. Cei care doresc sa-si personalizeze telefonul pot alege din cinci capace de carcasa colorate: Lime Green, Royal Blue, Hot Pink, Sky Blue sau Wild Red.

In cadrul unei campanii de precomenzi speciale care a inceput pe data de opt octombrie, fiecare client isi va putea crea gratuit propriul skin de telefon folosind un design grafic sau fotografia preferata. Quantum 4 va deveni disponibil incepand cu 31.10.2013 la un pret promotional de 399 RON.

Campania de precomenzi va fi derulata in exclusivitate prin intermediul magazinului online Cel.ro (www.cel.ro) in perioada 08.10-18.10.2013.