Sony Walkman W505
Periferice

Sony lanseaza noua serie Walkman WH 3-in-1

Sony Walkman W505

Sony lanseaza noua serie Sony Walkman WH, care incorporeaza tehnologii de ultima ora, de la boxe, casti si music player digital, intr-un singur produs wireless cu design inovator. Alege muzica fara sa te mai incurci in cabluri, creaza-ti propriul camp audio printr-o simpla atingere a boxelor incorporate, sau, pur si simplu, relaxeaza-te cu muzica din casti.

Orice muzica ai asculta, noua serie Sony Walkman WH iti ofera calitatea sunetului specifica Sony. Noile modele Walkman NWZ-WH505 si NWZ-WH303 vor reda cu o acuratete ridicata fiecare nota a melodiilor. Alege din modurile de sunet presetate, sau seteaza un mod personalizat.

Atunci cand vrei sa te bucuri de muzica afara, dar sa nu te izolezi complet de sunetul strazii, tot ce trebuie sa faci este sa pui walkman-ul dupa gat si sa activezi, dintr-o singura atingere, sunetul surround ca intr-un sistem de boxe. Noul model Walkman 3 in 1 iti ofera o experienta reala a sunetului, prin imbinarea tehnologiilor xLOUD si VPT pentru boxe.

O singura incarcare a bateriei asigura o autonomie de 20 ore, iar spatiul de stocare de 16GB, la modelul WH505, iti permite sa ai cu tine in orice moment aproximativ 4.000 de cantece. Sau poti pur si simplu sa conectezi walkman-ul la smartphone ori la tableta, prin cablu, astfel incat sa asculti muzica, postul de radio preferat sau piesele disponibile pe site-urile de streaming.