Stiri

Dreamhack Bucuresti 2013 va avea alaturi cele mai bune echipe din lume

DreamHack Bucuresti 2013, eveniment organizat de ComputerGames.ro a debutat in acest week-end, la Sala Polivalenta, alaturi de cele mai puternice nume din sportul electronic mondial. Cei mai cunoscuti jucatori de Starcraft II, Flash, MaNa, romanul NightenD, precum si cele mai tari echipe de Counter-Strike: Global Offensive si League Of Legends, Ninjas in Pijamas, Na’vi, Fnatic sau Copenhagen Wolves, au venit sa castige cei peste 50.000 de dolariĀ  pusi la bataie in Capitala Romaniei cu ocazia DreamHack, dar si calificarea la marea finala DreamHack Winter din Suedia, ce are loc in noiembrie.

“DreamHack Bucuresti 2013 se anunta a fi cea mai incendiara editie a acestei competitii europene. Gazduim doua turnee de Starcraft II, unul numindu-se Starcraft II League, o competitie globala pe echipe cu premii de peste 10.000 de dolari, care a avut loc online si a carei finala se va desfasura la Bucuresti, cu cele mai bune doua echipe din lume”, a declarat Silviu Stroie, CEO ComputerGames.ro

La aceasta se adauga, potrivit lui Silviu Stroie, competitia principala de Starcraft II DreamHack Open, cu premii de 20.000 euro, cea de Counter-Strike: Global Offensive, cu premii de 15.000 de dolari, declarata ca fiind cel mai puternic eveniment din 2013, precum si cea de League Of Legends, care ofera premii in valoare de 10.000 de dolari.

Peste 200 de jucatori participa la competitiile organizate la DreamHack, iar aceastia sunt veniti de pe tot globul, din tari precum Romania, Coreea de Sud, Finlanda, Franta, Germania, Kazahstan, Suedia etc.

La competitia de la Sala Polivalenta vor exista pe tot parcursul week-end-ului si concursuri 1 vs. 1 pentru cei prezenti, la League Of Legends si Dota 2, iar inscrierea se va face la fata locului, pe baza biletului de jucator – spectator. Totodata, toti vizitatorii se vor putea inscrie, in limita locurilor disponibile, la turneele de PS3, astfel: sambata – Tekken Tag Tournament 2 , Street Fighter 4 Arcade Edition, Mortal Kombat 9, si dumnica – Fifa 13. Valoarea premiilor in produse pentru spectatori depaseste suma de 15.000 de euro.

DreamHack Bucuresti 2013 Galerie: