GALAXY Tab 3 Kids
Tablete

Samsung GALAXY Tab 3 Kids o tableta dedicata copiilor

GALAXY Tab 3 Kids

Samsung lanseaza Samsung GALAXY Tab 3 Kids, o tableta dedicata copiilor, cu un vast continut educational si o securitate ridicata, astfel incat parintii sa poata avea control deplin asupra informatiilor accesate.

“Copiii utilizeaza tehnologia mai mult decat oricand, iar acest lucru nu reprezinta un secret,” a afirmat JK Shin, CEO si Sef al diviziei IT & Mobile Communication in cadrul Samsung Electronics. “Am descoperit o oportunitate in a dezvolta un device pentru copii, care sa poata fi utilizat intr-un mod intuitiv si distractiv. Astfel, le putem oferi acestora un continut bogat, interactiv si educational care, cu siguranta, va fi pe placul parintilor.”

Samsung GALAXY Tab 3 Kids beneficiaza de o serie de aplicatii preinstalate. Aceste aplicatii, alaturi de hub-ul de resurse, Kid’s Store, ofera jocuri educationale, divertisment pentru copii si aplicatii de tip
e-book. In plus, tableta le permite parintilor sa selecteze aplicatiile pe care copiii le vor accesa, prin intermediul Application Manager.

Avand ca scop dezvoltarea copiilor, tableta Samsung GALAXY Tab 3 Kids include si o functie de Time Management, care le permite parintilor sa seteze o perioada specifica de utilizare. Cand timpul setat se incheie, tableta se blocheaza, deblocarea acesteia realizandu-se cu ajutorul unei parole, care poate fi reintrodusa de parinte. Aceasta functie ii ajuta pe parinti sa se asigure ca timpul petrecut de copii jucandu-se cu noile device-uri smart este corect echilibrat.

Cu un procesor dual de 1.2GHz, memorie de 1GB RAM, camera principala de 3 megapixeli si camera frontala de 1.3, Samsung GALAXY Tab 3 Kids ofera perfomanta si puterea specifice gamei Samsung GALAXY si are rolul de a-i provoca pe utilizatori, oferind o experienta interactiva completa.

Cu ajutorul unei carcase speciale pentru copii, GALAXY Tab 3 este usor de manevrat. Carcasa ofera, in plus, si un C Pen, pentru copiii pasionati de desen, evitand eventualele urme lasate pe alte suprafete.