Smart2View
Accesorii Tablete,  Accesorii Telefoane Mobile

Allview lanseaza tehnologia Smart2View si doua noi device-uri compatibile

Smart2View

Allview lanseaza in premiera pentru Romania Smart2View. Tehnologia Smart2View permite transferul de continut de pe smartphone sau tableta pe orice televizor cu port HDMI, prin intermediul unui adaptor wireless display. Odata cu introducerea Smart2 View, Allview lanseaza si doua device-uri noi care sunt compatibile cu aceasta tehnologie: smartphone-ul H2Qubo si tableta VIVA H8.

Telefonul dual SIM H2 Qubo se remarca printr-un procesor Quad Core de 1,2 GHz, procesor grafic VR SGX 544 si camera foto OV 5647 de 5MP. Tableta VIVA H8 pastreaza caracteristicile care au consacrat gama VIVA, aducand in plus conectivitatea 3G, Bluetooth si GPS. Ambele device-uri ruleaza sistemul de operare Android 4.2.2. Jelly Bean.

Smart2View

Smart2View transforma orice televizor cu port HDMI intr-unul inteligent

Smartphone-ul sau tableta se conecteaza la televizor cu ajutorul adaptorului, prin tehnologia WiFi display. Dispozitivul reda de pe device atat continutul audio cat si cel video, iar datorita portabilitatii, tehnologia este foarte utila atat pentru mediul business (device-ul se poate conecta la un proiector pentru a realiza prezentari) cat si pentru viata de zi cu zi.

„Suntem bucurosi sa anuntam lansarea in premiera a tehnologiei Smart2View. Tot ce poti face pe telefonul sau tableta Allview poate fi de acum vizionat pe orice televizor cu port HDMI. Jocuri, filme, videoclipuri, poze, browsing, apeluri video, toate se pot vedea pe un ecran mai mare, oferind o experienta complexa. Alaturi de noua tehnologie am lansat doua noi terminale Quad Core compatibile cu aceasta: smartphone-ul H2 Qubo si tableta VIVA H8”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

H2 Qubo

Un nou smartphone dual SIM pe piata din Romania

Smartphone-ul dual SIM H2 Qubo este dotat cu un puternic procesor Quad Core de 1,2 GHz si un procesor grafic Power VR SGX 544, datorita carora aplicatiile si jocurile ruleaza la viteza optima. Camera foto OV 5647 de 5 MP cu Autofocus si functie de inregistrare video HD realizeaza fotografii si filmari de calitate. Camera poate captura imagini panoramice si dispune de functiile Geotagging, Gesture Shot si Touch Focus. Partea frontala a telefonului dispune de o a doua camera de 0,3 MP care faciliteaza convorbirile video.

H2 Qubo dispune de capacitatea de filmare si redare video HD, iar sunetul oferit este de o claritate superioara fiind imbunatatit de amplificatorul audio Yamaha.

Viva H8

VIVA H8, tableta ideala pentru mediul de business

VIVA H8 este o tableta ideala pentru mediul de business, oferind conectivitate maxima prin intermediul tehnologiilor 3G, Bluetooth si GPS. Tableta dispune de un procesor Quad Core de 1,2 GHz, o placa video Power VR cu 8 nuclee si 1 GB memorie RAM, impresionand prin fluenta si eleganta experientei de browsing si multi-tasking. Memoria interna de 8 GB, extensibila pana la 32 GB, ofera spatiul necesar pentru a stoca imagini, filme sau fisiere audio. Noua tableta Allview pastreaza designul elegant si ultra-slim al gamei VIVA, avand o grosime de numai 7,5 mm. Display-ul IPS de 7,9’’, cu o rezolutie de 1024×768 pixeli, ofera solutia ideala pentru urmarirea filmelor HD preferate si vizualizarea imaginilor la o claritate deosebita. Camera foto de 5 megapixeli are functie de inregistrare video Full HD si focalizare automata.

Atat smartphone-ul H2 Qubo cat si tableta VIVA H8 au preinstalata aplicatia marca Allview, AllClick. Cu ajutorul acesteia, utilizatorii isi pot seta shortcut-uri catre aplicatiile preferate, avand astfel acces mai rapid la acestea, fara sa mai acceseze meniul. Prin activarea unui buton care se afla permanent pe ecran, in partea de jos a ecranului apare o banda cu 18 aplicatii, ce poate fi personalizata in functie de preferinte.

Ambele device-uri lansate ruleaza sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean. Astfel, utilizatorii se vor bucura de o experienta mai fluida si mai rapida, timpi mai scazuti de reactie a aplicatiilor si o tranzitie rapida intre ecrane.

Pachetul H2 Qubo cu Smart2 View poate fi achizitionat la pretul de 949 lei, iar pachetul Viva H8 cu Smart2View are un pret de 1099 lei. Noile terminale pot fi achizitionate si fara tehnologia Smart2View, la pretul de 849 lei (H2Qubo), respectiv 999 lei (Viva H8).