Philips 274E5QSB
Monitoare

Monitorul Philips 274E5QHAB cu MHL si panou AH-IPS este disponibil in Romania

Philips 274E5QSB

Noul monitor Philips 274E5QHAB este disponibil acum in Romania. Monitorul dispune de un panou AH-IPS cu o diagonala de 27 inch pe care, cu ajutorul tehnologiei Mobile High Definition Link, utilizatorii pot viziona imagini, se pot bucura de jocuri sau filme HD direct de pe smartphone-uri, in timp ce acestea se incarca. Rama foarte ingusta, de aproximativ 2,5 mm, ofera dimensiunea de vizionare maxim posibila si nu distrage atentia de la actiunea de pe ecran.

Ecranul Full HD al monitorului Philips 274E5QHAB are o rezolutie panoramica de 1920 x 1080 pixeli, creand imagini clare prin integrarea unor functii inteligente: afisajul AH-IPS ofera unghiuri de vizualizare largi, de 178/178, iar timpul de raspunsul al pixelilor este de 5ms. Monitorul ofera o rata de contrast de 1000:1 si un Smart contrast ratio de 20.000.000:1, facand astfel ca detaliile sa fie redate cu o acuratete perfecta in secvente intunecate.

Monitorul dispune de sunet stereo emis prin doua boxe integrate care ofera calitate audio superioara la o putere de 12 wati. Noul monitor Philips dispune de tehnologia Mobile High Definition Link, o interfata mobila audio-video ce conecteaza telefoane mobile si alte dispozitive portabile la ecrane high-definition. Un cablu optional MHL permite conectarea dispozitivului mobil compatibil MHL la ecranul Philips pentru a viziona filmele HD la calitate foarte buna cu sunet complet digital. Te poti bucura de jocurile mobile, imagini, filme sau alte aplicatii pe ecranul mare al monitorului fara grija descarcarii bateriei smartphone-ului; in timp ce acesta este conectat la monitor, este incarcat prin intermediul conectorului.

SmartImage Lite este o tehnologie Philips ce analizeaza continutul de pe ecranul monitorului. In functie de modul selectat, SmartImage Lite imbunatateste contrastul, saturatia culorilor si claritatea imaginilor si a filmelor, pentru performante de afisare de cea mai buna calitate, toate in timp real si accesibile prin apasarea unui singur buton.

Noul monitor dispune de interfata High Definition Multimedia (HDMi) Ready ce ofera continut video digital si sunet de calitate ce pot fi transmise printr-un singur cablu din sursa ta preferata: PC, player DVD, set-top-box sau camera video. Modelul integreaza, de asemenea, un port audio-out prin care monitorul se poate conecta la boxe sau casti.

Monitorul Philips 274E5QHAB cu tehnologia MHL este disponibil in Romania la un pret recomandat de 1299 Lei.