Revo R75
Tablete

E-Boda lanseaza Revo R75 o tableta de 7 inch destinata tinerilor

Revo R75

E-Boda lanseaza Revo R75, o noua tableta pe segmentul de diagonala de 7” adresata tinerilor. Tableta Revo R75 are un display de 7” cu o rezolutie de 1024×600, procesor Allwinner Quad Core de 1 GHz, spatiu de stocare de 8GB care poate fi extins cu pana la 32 GB cu ajutorul unui card de memorie, 1GB memorie RAM si ruleaza sistemul de operare Android 4.2

”Pentru ca ne adresam unui public divers care este prezent in multiple domenii de activitate, ne dorim sa avem o gama cat mai larga de produse, potrivite pentru fiecare dintre clientii nostri. Noua tableta din portofoliul E-Boda raspunde nevoilor tinerilor care sunt mereu in miscare si cauta un gadget modern si util, pentru fiecare zi. Revo R75 poate fi pentru ei atat cartea electronica preferata, manualul pe care invata la facultate sau music player-ul la asculta melodiile preferate. Tableta indeplineste multiple roluri in utilizarea zilnica si devine companionul ideal al generatiei tinere,” a declarat Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda.

Pentru o experienta de studiu completa, tableta poate fi accesorizata cu boxe si tastatura din gama COMPANION sau poate fi conectata la alte dispozitive fixe prin intermediul dispozitivului Full Stream, devenind astfel un instrument de lucru util. In plus, utilizatorii pot accesa filmele, emisiunile si posturile TV preferate prin intermediul aplicatiilor Seenow si Antena Play preinstalate.

Carcasa tabletei este realizata din materiale rezistente care ii ofera o protectie sporita, ce poate fi dublata de husele speciale E-Boda. Modelul Revo R75 este disponibil in doua variante de culori, alb si negru, pe www.e-boda.ro si in magazinele partenere la pretul recomandat de 329 lei.