BenQ
Videoproiectoare

MX661,MX662 si MW663 noile proiectoare BenQ cu tehnologie wireless

BenQ

BenQ lanseaza in Romania trei noi modele de proiectoare destinate mediului educational si de business, MX661/MX662/MW663, cu conectivitate wireless, ce redau imagini direct de pe PC, iPhone sau iPad, fara a mai fi nevoie de legarea proiectorului printr-un cablu de semnal, datorita tehnologiei Wireless Display.

Conectarea este realizata cu ajutorul dispozitivului BenQ USB wireless, adaptor ce este disponibil la toate aceste proiectoare incepand din luna iulie 2013. Noile proiectoare au rezolutii XGA si WXGA cu o luminozitate de 3000 ANSI Lumeni, pentru MX661/MW663 si 3500ANSI Lumeni pentru MX662 si un hiper-contrast de 13.000:1.

Noua gama de proiectoare BenQ reda imagini perfecte direct dintr-un notebook sau PC prin conectarea printr-un cablu USB, datorita optiunii USB Display. Tehnologia USB Display include posibilitatea de a proiecta continut prin simpla conectare “plug&play” a cablului USB, cu detectie automata a rezolutiei, dar si afisarea multi-proiector.

Proiectoarele BenQ MX661/MX662/MW663 incorporeaza amplificatoare audio pentru redarea semnalului in difuzoarele proprii, chiar si in timp ce se afla in modul Stand By, functie ce ofera posibilitate de a asculta semnal audio dintr-o sursa audio externa MP3 Player, CD/DVD player, tableta, smartphone, notebook sau PC, fara sa fie necesara pornirea proiectorului, facandu-se astfel economie substantiala de curent.

Totodata, acestea dispun de tehnologia SmartEco, ce asigura un consum de energie pe lampa redus cu pana la 70% si o durata de viata a lampii de aproximativ 6.500 de ore pentru modelele MX661/MW663 si 6000 de ore in cazul MX662. Modul SmartEco ajusteaza automat puterea lampii in functie de continutul imaginii proiectate pentru maximizarea economiei de energie si in acelasi timp ofera cel mai bun contrast si cea mai buna luminozitate cu minimum de energie consumata.

In modul Eco Blank, consumul de energie este redus la doar 30% prin oprirea proiectiei, pentru atunci cand prezentatorul face o pauza, iar cu ajutorul tehnologiei Auto Power off, noile proiectoare detecteaza automat disparitia sursei de semnal, oprind dupa cateva minute alimentarea, optiune ce duce la prelungirea duratei de viata a lampii.

Cu meniul in limba romana si gandita special pentru utilizare si mentenanta facila, noua gama de proiectoare BenQ are capacul de acces catre lampa pozitionat in partea de sus, permitand o manevrare rapida, simplificata, mai ales cand acesta este montat pe tavan. Toate proiectoarele sunt prevazute cu sistem de siguranta Kensington lock, ce asigura proiectorul impotriva tentativelor de furt, putand fi lasat montat pe tavan in locuri publice.

Proiectoarele BenQ MX661/MX662/MW663 sunt disponibile pe piata prin partenerii oficiali BenQ din Romania, la preturi recomandate care incep de la 2900 lei.