ax2 frenzy
Stiri

Tableta AX2 Frenzy primeste update la Android 4.0.4

ax2 frenzy

Incepand de astazi, posesorii de tablete Allview AX2 Frenzy vor beneficia de un update la noua versiune de opereare Android 4.0.4

Printre beneficiile update-ului se numara aplicatiile actualizate, functionarea mai buna a camerei si imbunatatirea procesului de incarcare. Update-ul este recomandat pentru cresterea performantei si vitezei de procesare, precum si pentru stabilitatea crescuta a software-ului tabletei. Procedura de actualizare este disponibila pe website-ul companiei, www.allview.ro.

Lansata in primavara anului 2013, tableta Allview AX2 Frenzy imbina armonios functiile variate cu un design economic, fiind adresata tuturor celor care isi doresc o tableta cu toate conectivitatile la un pret avantajos. Tableta dispune de optiuni utile precum 3G incorporat, GPS, Bluetooth, WI-FI, sustinute de procesorul Dual Core Cortex-A9 la 1 GHz, care asigura fluididitatea necesara derularii aplicatiilor.

AX2 Frenzy ruleaza sistemul de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich si dispune de doua camere foto, cea principala avand o rezolutie de 3,2 MP. Conexiunea 3G ofera acces la internet in orice moment si permite distribuirea rapida a pozelor si clipurilor video pe retelele de socializare sau urmarirea celor mai noi videoclipuri.

Tableta poate fi achizitionata din magazinele partenere la pretul de 599 de lei. Mai multe informatii despre Allview AX2 Frenzy si despre procedura de update a sistemului de operare pot fi consultate pe pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producatorului, www.allview.ro .