Eurosport App
Stiri

Acum gasesti aplicatia Eurosport Player pe televizoarele Samsung Smart Tv

Eurosport App

Samsung le ofera tuturor iubitorilor de emisiuni sportive aplicatia Eurosport Player dedicata Smart TV-urilor Samsung. Aceasta este prima aplicatie de transmisiuni sportive de acest tip. Eurosport, liderul european pe segmentul canalelor TV dedicate sportului, ce inglobeaza Eurosport si Eurosport 2 transmite in direct competitii sportive renumite precum Turul Frantei, Cupa Natiunilor din Africa sau Turneul de tenis Grand Slam, alaturi de multe alte programe de profil, ce insumeaza peste 5000 de ore de transmisiuni live pe an.

“Suntem incantati sa putem oferi continutul programelor Eurosport tuturor utilizatorilor de Smart TV-uri, demonstrand astfel angajamentul nostru de ne dezvolta constant parteneriatele ce ofera continut relevant si experiente inedite pentru clientii nostri. Suntem bucurosi ca transmisiunile sportive in direct fac parte din portofoliul nostru pentru utilizatorii din Europa,” a declarat Lee Epting, Vice Presedinte in cadrul Media Solution Centre in Europa pentru Samsung Electronics Europa.

Aplicatia Eurosport Player ofera mai mult decat transmisiuni in direct, punand la dispozitia utilizatorilor o selectie de continut si optiuni de programe pentru fiecare eveniment sportiv cu renume mondial. Astfel, in cadrul celor trei turnee de Grand Slam, US Open, Australian Open si French Open, fanii pot alege sa vizioneze diferite meciuri de tenis de pe cele sapte terenuri in care se joaca in paralel, putand astfel sa isi sustina favoritii. Pentru entuziastii turneului World Snooker aplicatia va pune la dispozitie, de asemenea, optiunea de alege mesele de joc, putand sa urmareasca mai multe mese in paralel. In plus, utilizatorii vor avea la dispozitie transmisiuni in direct de la competitii de ciclism precum Turul Italiei sau Turul Spaniei, sau de la Campionatul Mondial de Atletism si de la Campionatul European UEFA dedicate femeilor cat si sezonul integral al sporturilor de iarna din sezonul 2013-2014.

“Eurosport si-a luat angajamentul fata de telespectatori de a oferi cele mai inovatoare programe sportive, oferindu-le ocazia iubitorilor de competitii sportive de a se bucura de cele mai uimitoare experiente competitionale transmise in direct. Suntem foarte mandri sa ne dezvoltam oferta de continut pentru platforma Samsung Smart TV si vrem sa oferim continut cat mai variat pentru a pune la dispozitie cea mai uimitoare experienta de vizionare a competitiilor sportive,” a declarat Arnaud Maillard, Directorul Diviziei Internet & New Media in cadrul Eurosport.

Aplicatia Eurosport Player poate fi descarcata din Samsung TV Apps Store in 40 de tari din Europa in 13 limbi: germana, italiana, spaniola, poloneza, olandeza, engleza, daneza, romana, rusa, suedeza, ceha, finlandeza si norvegiana.