BenQ W1090
Videoproiectoare

BenQ W1090 este noul proiector pentru divertisment

BenQ W1090

BenQ a lansat noul model W1090, un proiector din gama Home Cinema dedicat pasionatilor de sport si filme, ce ofera caracteristici de top la un pret accesibil.

Noul membru al familiei BenQ este un proiector FullHD 1080p, gandit pentru proiectii in incaperi de dimensiuni normale, precum apartamentele de bloc. El vine dotat cu lentile speciale capabile sa ofere o diagonala de 100” de la doar 2,5 metri distanta, un zoom 1.3x si un offset de 110%-130%. W1090 ofera specificatii imbunatatite atat din punctul de vedere al imaginii afisate, cat si din perspectiva sunetului redat de difuzoarele integrate.

Modul Sport

W1090 exceleaza atunci cand vine vorba de preformante, oferind o lista bogata de optiuni si moduri folosite pentru imbunatatirea performantelor audio-video. Astfel, modul Sport pentru imagine ofera o imbunatatire a imaginilor digitale si o reproducere precisa a culorilor, totul pentru a te face sa te simti in centrul actiunii. Culorile sunt extrem de realiste, in timp ce detaliile de imagine sunt mult mai clare si mai precise. Odata activat, modul Sport ofera si un sunet extraordinar, capabil sa-iti dea senzatia ca te afli in mijlocul multimii, auzind bataia mingiei pe paleta de tenis sau suieratul plasei de la fileu.

Performante audio-video 1080p, fara compromisuri

Datorita performantelor sale FullHD 1080p, W1090 este un videoproiector perfect pentru acasa. Ofera pasionatilor de sport si filme imagini de calitate, fara a face compromisuri in materie de conversie a formatului sau compresie. Discul de culoari este imbunatatit, oferind 6 culori RGBRGB, o viteza marita la 6X si tehnologie BrilliantColor, optimizand adancimea si gama celor 1.07 miliarde de culori, cu scopul de a obtine imagini mai clare fara efect de curcubeu. Contrastul real ANSI oferit de W1090 este unul impresionant, dublu fata de produsele din aceeasi gama existente pe piata. Modulul audio este sustinut de un sistem CinemaAudio Master+ cu o putere de 10 Wati, difuzoarele fiind pozitionate intr-o incinta acustica de rezonanta speciala “BenQ Audio Enhancer”. Nu in ultimul rand, datorita noilor tehnologii implementate, W1090 ofera un zgomot foarte redus, chiar si atunci cand este folosit la o luminozitate maxima.

Instalare usoara si flexibila

Desi la prima vedere poate parea o sarcina dificila, instalarea si operarea noului model W1090 este de fapt una foarte simpla, chiar si pentru cei fara experienta. Raportul de proiectie mic, optiunea Auto keystone, zoom-ul si offset-ul mari sunt o serie de caracteristici care ofera posibilitati de pozitionare extinse. Mai mult, BenQ pune la dispozitie un calculator de proiectie (http://projectorcalculator.benq.com/), cu ajutorul caruia poti determina, inainte de achizitie, compatibilitatea proiectorului ales cu dimensiunea sufrageriei tale.

Conectivitate extinsa

La fel ca un atlet profesionist, W1090 se bazeaza pe o foarte buna flexibilitate. De aceea, videoproiectorul pune la dispozitia utilizatorului un set complet de intrari/iesiri: 2xHDMI, o conexiune MHL pentru partajarea semnalului video cu smartphone-ul sau tableta (sau pentru conectare unui Qcast optional wireless FHD), Dsub, Composite Video, Componente In, Audio In/Out si un conector USB type-A, perfect pentru incarcarea dispozitivelor externe sau conectarea unui Kit WiFi WDP02 (optional). Functii disponibile pe W1090 : conversie video 2D->3D, Variable Audio Output, 3D Color Management, 3D Ready(DLP link, PC+Video), Full 3D (HDMI1.4a), nVidia 3DTV play, Quick Auto Search, Direct Power On, Eco Blank, Quick Cooling, Auto Power Off.

BenQ W1090 este deja disponibil prin partenerii oficiali BenQ in Romania, la un pret de raft recomandat de 3499 de lei.