Philips 298X4QJSB
Monitoare

Monitorul Philips 298X4QJAB ofera suport MultiView din doua surse

Philips 298X4QJSB

Monitorul Philips 298X4QJAB cu diagonala de 29 inch va fi pus in vanzare in Romania din aceasta luna. Philips 298X4QJAB dispune de un raport de imagine 21:9, imagini vii datorita tehnologiei AH-IPS și suport MultiView din doua surse.

Modul de vizualizare UltraWide pe un ecran de 29 inch se completeaza la perfectiune cu rezolutia HD 2560 x 1080, rezultand o experienta de divertisment de inalta clasa. Cea mai noua tehnologie AH-IPS ofera imagini clare si culori vibrante iar unghiul de vizualizare de 178/178 grade asigura imagini clare din orice perspectiva, premizele ideale pentru o seara de filme alaturi de prieteni.

Display-ul ofera de asemenea moduri diferite de imbunatatire a experientei de vizualizare, dispunand de presetarile SmartImages cu care se stabilesc modurile de vizionare, SmartControl ce ajuta la tuning usor, SmartContrast ce imbunatateste contrastul ecranului si SmartKolor ce asigura imagini bogate in detalii.

O functie ce profita din plin de imaginea excelenta a monitorului si a diagonalei de 29 de inch este MultiView. Functia este foarte utila pentru utilizatorii multi-tasking. Multi-View le permite acestora sa lucreze cu dispozitive multiple precum PC-uri sau playere BluRay in același timp si sa ruleze continut din doua surse simultan: pe o parte a ecranului pot vedea progamele sport cu ajutorul unui set-top box, iar pe cealalta parte pot naviga pe Internet, conectati la un notebook.

Datorita SmartConnect, monitorul poate fi conectat la mai multe dispozitive. Este echipat cu mai multe tipuri de interfete, precum DisplayPort, HDMI, Dual Link DVI si conexiunea optionala Thunderbold, ce le permite utilizatorilor sa se bucure de continut audio și video hi-res necompresat. Cu ajutorul USB 3.0, utilizatorii dispun de transfer de date rapid și conectivitate plug-and-play.

Monitorul Philips 298X4QJAB va fi disponibil in Romania din aceasta luna la pretul de 2399 Lei.