Garantie VIP 24h
Stiri

Evolio lanseaza Garantia VIP

Garantie VIP 24h

Evolio lanseaza Garantia VIP, un serviciu post vanzare, ce asigura clientilor sai o perioada de trei ani garantie si Express Service.Serviciul de Garantie VIP asigura extinderea perioadei standard legale de garantie cu inca un an. Astfel clientii Evolio pot beneficia de o garantie de 3 ani la achizitionarea oricarui produs din categoriile: smartphone, tablete, GPS-uri, ceasuri si bratari inteligente, camere video de actiune, smart scooter, drone.

Prin serviciul de Garantie VIP clientii Evolio beneficiaza si de Express Service. Acest serviciu ofera prioritate in solutionarea interventiilor de service, reparatiile efectuandu-se in aceasi zi. In cazul clientilor care folosesc serviciul de curierat, produsele primite in service-ul propriu Evolio, vor fi evaluate, reparate si expediate inapoi clientilor in maxim 48 de ore.

„Dorim sa imbunatatim constant experienta de utilizare a clientilor nostri si sa-i rasplatim pe cei care acorda incredere produselor noastre. Din acest motiv calitatea serviciilor post-vanzare si promptitudinea solutionarii solicitarilor venite din partea clientilor nostri, se numara printre principalele noastre obiective startegice. Serviciul de Garantie VIP a fost conceput tocmai din respectul fata de clientii nostri, carora le putem oferi astfel o garantie extinsa de trei ani si repararea produselor in maxim 48 de ore.”, a declarat Annamaria Georgescu, Marketing Manager Evolio.

Pe toata durata de acoperire a serviciului de Garantie VIP transportul produselor tur-retur catre service este asigurat in mod gratuit.