titanfall
Stiri

Titanfall cel mai asteptat joc al anului va fi lansat la Media Galaxy

titanfall

Media Galaxy a anuntat ca va lansa mult asteptatul joc pentru PC si Xbox, Titanfall pe data de 14 martie.

Titanfall este proiectul de debut al studioului de gaming Respawn Entertainment, studiou care a fost co-fondat in 2010 de catre Jason West si Vince Zampella – fosti co-creatori ai francizei de miliarde de dolari Call of Duty. Titanfall este un joc FPS antrenant care se joaca in totalitate in modul Multiplayer si ofera libertatea jucatorului de a lupta atat ca pilot de elita cat si de a controla Titanii.

Actiunea jocului se petrece intr-un viitor afectat de razboi, iar jucatorii Titanfall sunt plasati chiar in mijlocul conflictului dintre IMC –  Interstellar Manufacturing Corporation si Militia. Actiunea e variata si rapida, incluzand efecte dinamice si activitati cum ar fi alergarea in stil parkour, salturi duble si o abilitate speciala de a dobora titani. Jucatorii vor avea libertatea de a trece de la un personaj la altul, fie pilot, fie titan si vor putea schimba tactica de joc rapid, atacand sau scapand din diverse situatii.  Astfel actiunea din Titanfall capata noi dimensiuni si pastreaza jucatorii captivati si implicati in joc.

Cu prilejul lansari jocului Titanfall, Media Galaxy cheama toti pasionatii de jocuri in data de 14 martie, orele 18.00, in magazinul Media Galaxy Orhideea unde va oferi premii si surprize celor prezenti la eveniment.

Premii :
1. Consola Xbox One + Joc Titanfall Xbox One
2. Joc Titanfall PC + + MOUSE GAMING MAD CATZ R.A.T. 3, 3500DPI, ROSU
3. Joc Titanfall PC + CASCA GAMING MADCATZ F.R.E.Q. 3 WHITE
4. Joc Titanfall Xbox One

Titanfall este distribuit in Romania prin Best Distribution si va fi disponibil in magazine pe formatele Pc, Xbox One ( incepand cu 14-Martie-2014) si Xbox 360 ( din 28-Martie-2014).