GALAXY Ace 3
Telefoane Mobile

Samsung GALAXY Ace 3 a fost anuntat oficial

GALAXY Ace 3

Samsung a anuntat cel mai nou membru din familia GALAXY numit Galaxy Ace 3. Samsung Galaxy Ace 3 vine echipat cu sistemul de operare Android Jellybean 4.2, un ecran de 4 inch cu rezolutie 480 x 800, 1GB RAM si va fi disponibil in doua versiuni una 3G si una LTE, iar versiunea 3G va avea si o varianta dual-sim.

Pe partea frontala Samsung Galaxy Ace 3 are o camera VGA in timp ce pe partea din spate are o camera de 5MP cu blit care poate inregistra video HD si vine echipata cu functii multiple, inclusiv Sound & Shot, Best Photo, si Buddy Foto Share.

Versiunea 3G va avea un procesor dual-core de 1 GHz, 4GB spatiu de stocare din care utilizatorului ii sunt accesibili 1, 77 GB care va putea fi extins prin slotul microSD pana la 64, o baterie de 1.500mAh si o greutate de 115 grame.

Modelul LTE va avea un procesor dual-core de 1,2 GHz, 8GB spatiu de stocare din care vor fi disponibili 5 GB, o baterie de 1.800mAh si o greutate de 119,5 grame.

Samsung a echipat smartphone-ul GALAXY Ace 3 cu mai multe functii inteligente care erau intalnite la modele gama premium, functii precum S Translator, S Travel, Smart Stay si S Voice.

Nu a fost anuntat ce pret va avea dar din specificatiile primite cu siguranta ca este vorba de un telefon care se adreseaza persoanelor cu buget redus. Mai multe detalii despre Galaxy Ace 3 urmeaza sa aflam pe 20 iunie la evenimentul de lansare din Londra.