e2270Swn
Monitoare

AOC lanseaza seria de monitoare 70ID ce are peste 20 de modele

e2270Swn

AOC anunta lansarea unei noi game competitive de monitoare, ce promit performanta superioara, intr-un design slim si atractiv. Cele peste 20 de modele din seria 70ID sunt succesoarele familiei de produse 50ID, distinse cu numeroase premii. Seria 70ID include o gama variata de modele, de la monitoare entry-level create pentru aplicatii standard, pana la monitoare profesionale dotate cu rezolutii ultra inalte. Modelul e2270Swn de 21,5” se numara printre cele mai noi monitoare din seria 70ID

Noua serie 70ID include si modele din gama Value, creata pentru utilizatorii aflati in cautarea unui monitor performant cu un design stilat, la un pret competitiv. Monitoarele 70ID widescreen ofera diagonale intre 18,5” si 27”, la rezolutii intre 1366 x 768 pixeli (WXGA) la 2560 x 1440 pixeli (WQHD). Toate modelele sunt dotate cu cea mai noua generatie de panouri LED 16:9. Gama include atat monitoare de top, cu panouri TN ce ofera un timp de raspuns al pixelilor de 5 ms, dar si o rata de contrast static de 1000:1 (contrast dinamic de 20.000.000:1), monitoare IPS entry-level, precum si un model de 68,6 cm echipat cu tehnologie PLS avansata.

AOC a echipat seria 70ID cu optiuni variate de conectivitate – precum porturile DVI-D, HDMI sau DisplayPort – si cu functii ce ofera un plus de comoditate – printre care se numara jack-urile pentru conectarea sistemelor audio sau hub-ul USB. Designul anumitor modele permite ajustarea ecranului pe inaltime, aplecarea si pivotarea acestuia.

Monitoarele din seria 70ID sunt echipate cu o serie de solutii software inteligente, care ofera o experienta de utilizare imbunatatita, cum ar fi i-Menu, ce permite schimbarea setarilor monitorului cu ajutorul mouse-ului, sau modurile e-saver si Eco ajuta la economisirea de energie electrica. In plus, monitoarele din gama 70ID au un impact minim asupra mediului, fiind certificate Energy Star 6, TCO 6.0 si EPEAT Silver/Gold.

Primele modele din seria 70ID sunt disponibile la preturile recomandate de mai jos. Celelalte monitoare care fac parte din serie vor sosi pe pietele europene in cursul urmatoarelor luni.