Vaio Pro
Laptopuri

Sony a lansat VAIO Pro cel mai usor Ultrabook din lume

Vaio Pro

VAIO Pro, disponibil in variantele de 11/13 inch, este cel mai usor Ultrabook cu ecran tactil din lume, proiectat pentru utilizatorii care isi doresc un sistem portabil, performant si rezistent.

Ambele variante VAIO Pro sunt echipate cu sistemul de operare Windows 8. Carcasa este fabricata din fibre de carbon ultra-durabil, astfel ca greutatea modelului de 11” este de doar 0,870 kg, respectiv de 1.060 kg pentru modelul de 13”. Design-ul Hexa-shell asigura Ultrabook-urilor un grad sporit de durabilitate, necesara dispozitivelor mobile. In pofida greutatii reduse, Ultrabook-urile incorporeaza cea mai noua generatie de procesoare Intel Core, ceea ce asigura suficienta putere de calcul si autonomie pentru a te insoti pe tot parcursul zilei.

Experienta vizuala diferita este evidenta pe ecranul Full HD al noilor VAIO Pro 11/13, fie ca e vorba de filme, fotografii sau prezentari. Transpunand in industria PC-urilor experienta Sony BRAVIA, ecranul TRILUMINOS Display for mobile asigura o vizionare mai mai naturala, in culori vii, in vreme ce X-Reality for mobile analizeaza fiecare imagine si reproduce pixelii care lipsesc pentru a optimiza calitatea materialelor video.

VAIO Pro 11/13 asigura o tastare confortabila, zi si noapte, cu tastatura comoda, care se inclina usor spre a spori confortul atunci cand notebook-ul este deschis. Spatierea generoasa dintre taste si inaltimea potrivita a acestora reduc greselile de scriere atunci cand tastezi in graba, in timp ce suportul pentru palme permite o pozitie confortabila pentru a evita acumularea oboselii in incheietura mainii. Tastatura iluminata iti permite sa tastezi lejer in spatii slab luminate.

Autonomia generoasa a bateriei, care poate ajunge pana la 7 ore  pentru VAIO Pro 13 si pana la 10 ore pentru VAIO Pro 11 iti permite sa ramai productiv pe durata intregii zile, fara a avea nevoie de priza. In plus, bateria optionala permite extinderea autonomiei, care poate ajunge astfel pana la 18 ore (**) pentru VAIO Pro 13 si pana la 25 ore (**) pentru VAIO Pro 11.

VAIO Pro 11/13 asigura un sunet de calitate, indiferent ca urmaresti filme sau asculti muzica preferata. Tehnologia Clear Audio+ iti permite sa alegi din patru variante diferite de setari in functie de preferintele tale audio.

Vrei sa asculti muzica fara a-i deranja pe ceilalti? E suficient sa atingi castile NFC de Ultrabook-ul tau VAIO Pro pentru a transfera instantaneu sunetul in casti. Vei savura astfel melodiile favorite la calitate digitala, fara a avea nevoie de cabluri.

VAIO Pro ofera o alternativa si utilizatorilor care vor sa beneficieze de conexiunea la internet in locuri precum o camera de hotel. Incarcatorul laptop-ului vine la pachet cu un mic router Wi-Fi, care transforma conexiunea Ethernet intr-una Wi-Fi, astfel incat te poti bucura de Internet pentru dispozitivele tale. Doar conecteaza-l si creezi instantaneu propria retea Wi-Fi.Poti conecta simultan pana la cinci smartphone-uri sau tablete, asa ca toate dispozitivele tale vor folosi aceeasi conexiune.

Pretul  porneste de la 5.500 de lei si ajunge pana la 6.500 de lei in functie de configuratia VAIO Pro aleasa.

Specificatii VAIO PRO 11: SVP1121M2E

[table id=38 /]

Specificatii VAIO PRO 13: SVP1321X9E

[table id=39 /]