Laptopuri

Lenovo anunta noua serie ThinkPad E si seria de desktop-uri Lenovo S

Lenovo ThinkPad E460 Hero

Lenovo a anuntat cel mai nou portofoliu de laptopuri si PC-uri desktop special concepute pentru afacerile mici si mijlocii.

Portofoliul include Seria ThinkPad E, linia actualizata de laptopuri Lenovo M, B si E si seria S de desktop-uri, incluzand elegantele ALL-IN-ONE-uri.

Noua serie ThinkPad E disponibila cu ecrane anti-stralucire de 14 inci si 15,6 inci vine cu:

• Securitate optionala prin amprenta, pentru protectia impotriva amenintarilor externe si facilitarea accesului la PC, prin permiterea utilizatorilor sa creeze parole mai complexe si mai sigure, conectate la amprenta lor digitala.

• Pana la 9 ore autonomie pentru performanta virtuala in afara biroului.

• Procesoare Intel si AMD din noua generatie, care ofera pana la 10% crestere bruta a performantei si pana la 34% pentru grafica integrata.

•  Pana la 16 GB de memorie si capacitate solida de stocare pentru eficienta crescuta.

•  Porturi flexibile, incluzand trei porturi USB 3.0, un port HDMI si un port Gigabit Ethernet, pentru a usura functia de remote access.

• ThinkPad E560 dispune de o camera Intel RealSense Technology 3D. Cu un numar in continua crestere de aplicatii 3D, ce sustin design-ul si creativitatea, colaborarea si securitatea prin recunoastere faciala, posibilitatile sunt practic nelimitate.

Computerele de tip desktop ofera o varietate de dimensiuni si configuratii ale ecranului si includ caracteristici de securitate puternice, precum protectie USB Smart si Lenovo Bluetooth:

• Desktop-urile Lenovo S series AIO ofera un design elegant si stilat, cu performanta versatila si pret pe care oricine si-l poate permite. Disponibile intr-o selectie de dimensiuni ale ecranului, inclusiv 19,5 inci si 21,5 inci sau display-uri de 23 inci Full HD cu touchscreen optional pentru a beneficia de toate avantajele Windows 10.

• Lenovo S200 Tower Desktop si S500 Small Form Factor sunt solutii ideale la clasicele desktop-uri cu optiuni mari de stocare si flexibilitate avansata. Modelul compact S500 este versatil si cu 6% mai mic decat desktop-urile mici clasice.

Laptop-urile variaza de la cele dotate cu caracteristici de top, dar accesibile pentru orice buget, pana la cele subtiri si usoare, cu performanta ridicata:

• Cel mai nou laptop Lenovo M41 este ideal pentru cei care calatoresc in interes de afaceri si cauta putere mare intr-o carcasa subtire si usoara. Cantarind doar cateva sute de grame, acesta vine cu un display full HD IPS de 14 inci, cu efect anti-stralucire. Avand cel mai nou procesor Intel Core i7, grafica discreta AMD Radeon R7, memorie de 16GB si capacitate solida de stocare ofera performanta fara compromis pentru pana la 9 ore in miscare.

• Ideale pentru cei ce calatoresc in interes de business si isi doresc sa aiba parte de o securitate sporita, puternicele laptop-uri Lenovo E41 si E5 ofera ecrane full HD de 14 inci sau 15,6 inci, incluzand securitate optionala fingerprint si o varietate extensiva de aplicatii de productivitate.

• Lenovo B41 si B51 ofera o valoare incredibila pentru nevoile de zi cu zi. Surprinzator de accesibile si disponibile intr-o varietate de configuratii, aceste laptop-uri se potrivesc nevoilor oricarui consumator.

ThinkPad E460, E465, E560, E565, Lenovo S400z, S500z, S500 si laptopul Lenovo B51 vor fi disponibile incepand cu noiembrie 2015.