vaio fit
Laptopuri

Sony a lansat noua gama de laptop-uri VAIO Fit

vaio fit

Sony a lansat noua gama de laptop-uri VAIO Fit, cu un design elegant si o varietate de optiuni de performanta pentru fiecare utilizator.

VAIO Fit 15E se potriveste utilizarii zilnice, datorita design-ului sau minimalist si inteligent, a functiei one-touch pentru ascultare si a sunetului de calitate.

VAIO Fit 15E devine partenerul perfect pentru tine atunci cand vrei sa asculti muzica preferata, datorita boxelor mari integrate. Subwoofer-ul din VAIO Fit 15E te bucura cu un sunet puternic atunci cand asculti muzica la un volum ridicat.

Un design frumos este adesea simplist. Designul curat al VAIO Fit 15E face ca lucrul zilnic pe laptop sa devina mai placut. VAIO Fit 15E este disponibil in variantele negru si alb.

VAIO Fit 15 ofera performante optime pentru experienta ta multimedia. Stilul sau minimalist cu colturi usor rotunjite, completeaza carcasa si pad-ul din aluminium, iar boxele se ascund inteligent in sistemul de rabatare al laptopului.

VAIO Fit 15 optimizeaza lucrul cu aplicatiile multimedia, datorita HDD-ului hibrid incorporat, cu viteza si capacitate mare. Acest model este mai rapid decat un HDD standard si acceseaza aplicatiile intr-un timp mai scurt decat in mod obisnuit.

Incearca-ti creativitatea pe segmentul audio-video prin programul preinstalat Sony Imagination Studio VAIO Edition, care include patru aplicatii:Movie Studio Platinum, ACID Music Studio, Sound Forge Audio Studio and DVD Architect Studio. Creaza un videoclip si vizualizeaza-l foarte clar in culorile vibrante ale ecranului tactil Full HD.

Tehnologia Near Field Communication (NFC) se regaseste in toate modelele VAIO Fit, permite schimbul rapid de link-uri web si simplifica conexiunea prin Bluetooth cu alte dispozitive. Este de ajuns o singura atingere intre boxele sau castile compatibile cu NFC si VAIO Fit, pentru a functiona impreuna: fara cabluri sau alte setari.

Bucura-te de un sunet clar si profund datorita tehnologiei Sony Clear Audio+. Alege una din cele patru setari diferite sau seteaza propriile efecte de sunet, dupa preferinte. In plus, camera web integrata este dotata cu senzorul de imagine Sony CMOS Exmor R pentru PC, care realizeaza imagini HD foarte clare, chiar si intr-un mediu slab luminat.

VAIO Fit face ca munca pe calculator sa fie cat mai simpla si placuta. Tehnologia NVIDIA Optimus (disponibila peanumite modele) comuta automat intre placa video integrata, pentru cea mai mare autonomie a bateriei si placa video dedicata pentru performanta la nivel maxim, oferind un plus de putere atunci cand te joci, urmaresti filme sau editezi un videoclip. Tastatura iluminata (doar in cazul anumitor modele), cu taste individual spatiate, iti permite sa tastezi si in intuneric.

Noua gama Sony VAIO Fit este disponibila in Europa din Iunie 2013.

VAIO Fit 15E va fi disponibil la un pret cuprins intre de la 2.200 de lei la 4.500 de lei, in timp ce modelul VAIO Fit 15 va avea preturi ce vor incepe de la 4.600 de lei la 5.500 de lei in functie de configuratia aleasa.

Specificatii VAIO Fit 15E

[table id=36 /]

Specificatii VAIO Fit 15

[table id=37 /]