Samsung eveniment
Laptopuri

Noul notebook Samsung Seria 9 Preview

Samsung eveniment

In cadrul evenimentul de la Romexpo Internet & Mobile World 2012 Samsung a lansat in Romania cea de-a doua generatie de notebook-uri Seria 9. Samsung Seria 9 dispune de o carcasa ultra subtire si compacta din aluminiu, confirmand inca o data inovatia adusa de Samsung in segmentul de notebook-uri premium.

Samsung eveniment laptop seria 9

Notebook Samsung Seria 9 a fost prezentat in cadrul evenimentului de Valentin Popa Product Manager Samsung Electronics Romania care a precizat ca” Seria 9 reprezinta un nou standard in ceea ce priveste precizia tehnica si design-ul premium specifice Samsung” Pentru a reduce dimensiunile ecranului, Samsung si-a implementat propria tehnologie MaxScreen, castigand astfel un inch. Grosimea de numai 14,9 mm si greutatea de doar 1,59 kg fac ca noul notebook de 15 inch sa fie cu aproape 50% mai compact decat majoritatea laptopurilor existente pe piata la ora actuala de 15 inch. Nootebook-ul dispune de a treia generatie de procesoare Intel I5, precum si de o memorie RAM de 4GB/8GB si hard disk SSD de 128GB/256GB care asigura performana superioara. Samsung Seria 9 mai dispune si de tehnologia Samsung Fast Boot, care ii permite sa se deschida in numai 9,8 secunde si tehnologia Fast Start asigura un raspuns la deschiderea ecranului de numai 1,4 secunde. Ecranul este HD+ SuperBright, cu 180% mai luminos si dotat cu tehnologia anti-reflexie, iar bateria ajunge la o durată de viata de pana la 10 ore.

Samsung Seria 9 poate fi achizitionat la pretul recomandat de 5.699 RON in stoc limitat de la eMAG. In continuare va lasam in compania unui scurt hand on preview on realizat la lansare, urmand sa revenim in curand cu un video review complet.

[syg_gallery id=2]