Laptopuri

Dell XPS 12 Windows 8 primeste pret si disponibilitate

Dell XPS 12

Au aparut deja multe tablete/laptop/PC-uri ce suporta noul sistem de operare Windows 8 fiecare cu caracteristicile si particularitatile sale. Dell XPS 12 insa vrea sa fie deosebit si atrage atentia cu design-ul sau unic.

Faptul ca ecranul laptop-ului se invarte la interiorul unei rame si se detaseaza la nevoie devenind si o tableta este un lucru unic pe care nu l-am mai vazut nicaieri. Iata ca de azi Dell anunta ca hybridul Dell XPS 12 va putea fi precomandat incepand de la pretul de 1199$. Livrarile se vor face pe data de 26 Octombrie odata cu lansarea Windows 8 si va intra in concurenta directa cu alte tablete de la zecile de producatori care se inghesuie sa ia ochii clientilor.

Poate va ganditi ca e un pret cam mare platit pentru un asemenea laptop/tableta insa trebuie sa va ganditi ca Dell nu a inclus in laptopul Dell XPS 12 un CPU Atom ci unul demn de ultrabook-uri x86. In plus ecranul de 12.5 inch desi suporta o rezolutie de doar 1366 x 768 este la fel de dens ca unul 1080p. Ramane de vazut insa cat de performant se va dovedi fata de concurenta.