Playstation 4
Console

Playstation 4 a fost dezvaluit la E3 si va avea un pret 399 euro

Playstation 4

Sony prezentat noul PlayStation 4 care va fi disponibil la sfarsitul anului in culoarea “Jet Black” la pretul  de 399 euro.

Design-ul consolei PS4 a fost prezentat la conferinta de presa PlayStation in zorile zilei 11 iunie 2013 inainte de startul Electronic Entertainment Expo (E3) din Los Angeles. Consola va fi dispusa pe toata durata E3-ului la standul Sony Computer Entertainment America.

Intreaga arhitectura, inclusiv unitatea optica, sistemul de racire si sistemul de alimentare au fost proiectate in asa fel incat sa se mentina dimensiunile mici si greutatea redusa a consolei, fara sa afecteze noua forma.

Noul Playstation 4 are un design modern ce include o suprafata divizata in patru sectiuni care gazduiesc fanta pentru discuri, butoanele, LED-urile indicatoare si sistemul de racire. Indicatorul de pornire/oprire amplasat pe partea superioara a consolei va lumina in albastru cand consola este pornita.

Unghiurile din partea de fata si spatele consolei nu doar ca usureaza accesul la butoane, dar permit si mascarea cablurilor. Finisajul lucios confera un aer sofisiticat consolei, facandu-l ideal pentru orice sufragerie sau incapere de gaming.

Perifericele includ noul controller wireless DUALSHOCK 4 si noul PlayStation Camera, ambele disponibile la lansare la pretul recomandat de 59 euro, respectiv 49 de euro. Ambele acesorii vor fi diponibile in culoarea“Jet Black”.

Printre jocurile anuntate pentru Playstation 4 gasim Destiny de la Bungie, Inc., rezultat al colaborarii cu Activision Publishers, Inc., Diablo® III de la Blizzard Entertainment, Inc., KINGDOM HEARTS III si FINAL FANTASY XV de la SQUARE ENIX, Assassin’s Creed® IV Black Flag si Watch_Dogs™ de la Ubisoft Entertainment, NBA® 2K14 de la 2K Sports, The Elder Scrolls Online de la Bethesda Games Studios si Mad Max de la Warner Bros. Interactive Entertainment. In total vor fi disponibile peste 110 titluri, Playstation 4 bucurandu-se de suportul dezvoltatorilor de jocuri, inclusiv producatorii indie. De la anuntarea consolei in martie numarul dezvotatorilor parteneri a crescut de la 126 la 505.

Mai mult, SCE Worldwide Studios, pregateste peste 30 de titluri exclusive, care vor fi disponibile doar pe Playstation4, 12 dintre acestea fiind IP-uri noi precum Killzone: Shadow Fall, Knack, inFAMOUS: Second Son, #DRIVECLUB sau The Order: 1886.*1 Din cele 30 de titluri aflate in productie, 20 vor fi disponibile in primul an de la lansarea noii console.

Playstation 4 nu necesita conexiune permanenta la Internet sau check-in-uri regulate cu reteaua pentru a putea functiona. De asemenea, noul PS4 nu limiteaza folosirea jocurilor seond hand si nici nu impune vreo taxa la folosirea acestora.