panasonic
Foto si Video

Panasonic a fost premiat cu 3 premii TIPA pentru camerele foto Panasonic GH3 si FT5 si cardurile de memorie SDHC

panasonic

Panasonic a fost recompesata cu trei premii TIPA 2013, recunoscute pe scara larga ca fiind unele dintre cele mai ravnite in fotografie si imagistica la nivel mondial. Panasonic LUMIX DMC-GH3 a primit premiul “Best CSC Professional” (cea mai buna camera compacta profesionala cu obiective interschimbabile), Panasonic’s LUMIX DMC-FT5 s-a clasat pe primul loc la categoria „Best Rugged Compact Camera” (cea mai buna camera foto compacta cu utilizare in conditii extreme), iar cardurile de memorie Panasonic’s SDHC Gold, Silver si Blue au castigat premiul „Best Imaging Storage Media” pentru cele mai bune echipamente de stocare media.

Harris Soejima, Managing Director Panasonic Consumer Marketing Europe, a declarat, “Facem eforturi pentru a ne asigura ca aparatele noastre foto digitale ofera cele mai bune experiente de fotografiere posibile. Din 2008, cand am introdus prima camera DSLM pe piata, segmentul de camere compacte a crescut multumita noului sistem Micro Four Thirds si am inregistrat un succes major atragand atat profesionisti, cat si fotografi amatori. Avand in vedere ca am intrat pe piata de camere compacte in urma cu 10 ani, suntem unul dintre cei mai noi jucatori si este un adevarat privilegiu sa fim recunoscuti pentru calitatea camerelor noastre compacte utilizabile in conditii extreme.

Mai mult decat atat, oferim o gama larga de carduri de memorie performante pentru orice utilizare, care nu ofera doar parametri ridicati de lucru, dar si stocare sigura a datelor. Este excelent sa vedem ca eforturile ne sunt rasplatite cu asemenea premii ale industriei si suntem onorati sa fim din nou recunoscuti de respectabilii jurnalisti internationali care jurizeaza premiile TIPA.”

Panasonic LUMIX DMC GH3

LUMIX DMC-GH3

Panasonic LUMIX DMC-GH3, camera pentru fotografii profesionisti care doresc sa-si duca experienta de filmat la un nou nivel cu o camera portabila cu obiectiv interschimbabil, a fost aleasa “Best CSC Professional”, dupa ce Panasonic LUMIX DMC-GX1 a castigat anul trecut premiul “Best Advanced Compact System Camera” (cea mai avansata camera foto compacta).

Unul dintre membrii juriului TIPA a declarat: “Senzorul de 16 MP Live MOS integrat in camera Pansonic LUMIX DMC-GH3 ofera un interval ISO pana la 12.800. Filtrarea si eliminarea sofisticata a zgomotului de imagine, precum si un nou filtru low-pass furnizeaza rezultate imbunatatite de fotografiere in conditii de lumina redusa. Utilizand modul Contrast AF, camera ofera performante imbunatatite de focalizare alaturi de o pornire mai rapida si o durata mai scurta pana la o noua declansare. Vizorul electronic are o rezolutie impresionanta de 1.744.000 de puncte, format 16:9 si acoperire 100%. Camera mai integreaza si un ecran OLED mobil pe partea posterioara (pivotant la 180 de grade in lateral si 270 de grade in sus si in jos). Printre functiile imbunatatite se numara si o carcasa din aliaj de magneziu, etansata pentru lichide si praf.

Panasonic LUMIX DMC FT5

LUMIX DMC-FT5

Panasonic LUMIC DMC-FT5, camera pentru fotografii aventurosi care au cele mai ridicate asteptari in materie de fotografiere si filmare in conditii extreme a fost aleasa „Best Rugged Compact Camera” pasind pe urmele LUMIX DMC-FT3 care s-a pozitionat pe primul loc in aceasta categorie in 2011.

Un purtator de cuvant al juriului TIPA a comentat: “Rezistenta in apa pana la o adancime de 13 metri, la socul unei caderi de la 2 metri, la o presiune de 100 de kg si la inghet de pana la -10C, camera Panasonic FT5 de 16,1MP este un exemplu excelent al generatiei de camere compacte outdoor din ziua de azi utilizabile in conditii extreme. Aceasta poate inregistra imagini video Full HD (1920 x 1080, AVCHD) cu sunet in sistem Dolby Digital. Lentila Leica DC VARIO-ELMAR (echivalent 28-128 mm) ofera imagini de calitate pe ecranul LCD de 3 inci. Camera este in trendul conectivitatii si beneficiaza de conexiune WiFi “one touch easy” care permite fotografierea de la distanta folosind aplicatia “Panasonic Image App”. Acest lucru permite, de asemenea, marcarea imaginilor prin utilizarea functionalitatii GPS.

Pansonic SDHC

Cardurile de memorie Panasonic SDHC Gold, Silver si Blue

Gama de carduri de memorie SDHC Panasonic Gold, Silver si Blue care permit utilizatorilor sa capteze si sa stocheze momente importante, au castigat premiul la categoria “Best Imaging Storage Media”.

Un purtator de cuvand al juriului TIPA a declarat: “Gama de carduri de memorie SDHC Pansonic Gold, Silver si Blue ofera utilizatorilor un raport optim intre bugetul si camera detinuta si nevoile specifice de utilizare a cardului. Spre exemplu, seria Gold SDHC, cu unitati de pana la 32 GB are clasa de viteza 10 si rata de citire/scriere de 90 MB/s, respectiv 45 MB/s cu exceptia modelului de 32 de GB care are o viteza de scriere de 25 MB/s. Seria de carduri SDHC Silver este disponibila, de asemenea, la capacitati de pana la 32 GB si clasa de viteza 10 cu o rata de 20 MB/s. Seria de carduri Blue are clasa de viteza 4 si o rata de citire de 15 MB/s, fiind disponibila cu capacitate de stocare de pana la 16GB.