Sony SF-G128
Foto si Video

Sony a lansat SF-G – cel mai rapid card SD din lume

Sony SF-G128

Sony a lansat noua serie SF-G ce ofera viteze de pana la 299MB/s la scriere si de 300MB/s la citire.Cu capacitati de stocare de 32GB, 64GB sau 128GB, viteza de scriere a noului card de memorie permite un timp mai scurt de golire a bufferului.

Un algoritm dezvoltat de Sony previne descresterea vitezei de scriere a datelor chiar si in cazul repetarii fotografierii in rafala, imbunatatind viteza camerei foto pentru acest tip de fotografie. Produsele SD de la Sony sunt rezistente la apa si protejate anti-static, ajutand astfel la pastrarea continutului in siguranta. In conditii de fotografiere sub presiunea timpului, imaginile pot fi sterse accidental. Cu ajutorul software-ului File rescue, care poate fi descarcat gratuit, utilizatorii pot recupera rapid imaginile sau inregistrarile video sterse, inclusiv imagini RAW si fisiere video 4K in format XAVC-S.

MRW-S1, cel mai rapid cititor de carduri pentru seria SF-G
Concomitent cu seria SF-G, Sony lanseaza un nou cititor de carduri de memorie, modelul MRW-S1, solutia ideala pentru a imbunatati si mai mult eficienta fluxului de lucru dupa fotografiere, prin transferul rapid al unui volum mare de date de la cardurile SD din seria SF-G catre un PC. Acest cititor de card compact este prevazut cu un port incorporat USB SuperSpeed (USB3.1 Gen.1) A standard, pentru conectare la PC fara cablu, astfel incat fisierele pot fi copiate mai repede decat prin intermediul slotului SD de pe un PC.
Noile carduri SD din seria SF-G vor fi disponibile in magazine din luna martie 2017, iar cititorul de carduri MRW-S1 va fi disponibil din aprilie 2017.