Foto si Video

Sony HDR-AZ1VR Action Cam Mini te poarta pe aripile vulturului imperial

Sony HDR-AZ1VR Action Cam - Vultur 1

Dupa zborul-record de pe cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa din Dubai, urmat de zboruri deasupra Londrei si Parisului, vulturul imperial FREEDOM a repetat experienta in apropierea spectaculoasei catedrale din Köln, Germania.

Echipat cu o camera video Sony HDR-AZ1VR Action Cam, vulturul a surprins imagini spectaculoase, dintr-o perspectiva inedita cu orasul din zona Renaniei, in centrul atentiei fiind celebra catedrala filmata in modul ”bird’s eye”.

Inregistrarea video cu zborul vulturului imperial deasupra Köln-ului, surprins de Sony Action Cam Mini:

Sony Action Cam livreaza inregistrari video Full HD fluide datorita tehnologiei de stabilizare SteadyShot™, iar posibilitatea de a aplica toate coordonatele GPS pe inregistrare transforma aceste camere in instrumentele ideale pentru organizatia FREEDOM in incercarea de a aduna datele necesare pentru scopul propus. In plus, dimensiunile reduse ale camerelor Action Cam permite cercetarorilor sa le ataseze pe corpul vulturilor fara a afecta in vreun mod zborul lor.

Sony colaboreaza cu FREEDOM ca sponsor oficial pentru a ajuta organizatia in demersul sau de a reintroduce codalbul in habitatul sau natural din Franta si din Alpii Elvetieni. Sony pune la dispozitia organizatiei mai multe produse Action Cam™ care ii vor ajuta pe reprezentantii FREEDOM sa documenteze cu acuratete zborurile vulturilor codalbi. FREEDOM foloseste inregistrarile pentru a invata mai multe despre comportamentul acestor vulturi, astfel incat sa ia deciziile corecte pentru a pregati repopularea zonei vizate.

Sony HDR-AZ1VR Action Cam - Vultur 1