AOC e2461Fwh
Monitoare

Noul monitor AOC e2461Fwh creat special pentru gaming si divertisment

AOC e2461Fwh

AOC prezinta un nou monitor LED Full HD special creat pentru gaming si divertisment: AOC e2461Fwh. Modelul AOC e2461Fwh are 23,6 inch si incorporeaza un panou TN cu un timp de raspuns al pixelilor de numai 2 milisecunde. Monitorul AOC e2461Fwh face parte din gama Style si are un design elegant, pus in valoare de catre rama ultra subtire si suportul de culoare visinie.

Cu o luminozitate de 250 cd/m² si o rata de contrast static de 1 000:1 (contrast dinamic de 50 000 000:1), monitorul AOC e2461Fwh ofera imagini de inalta fidelitate pe ecranul wide de 23,6 inch. Timpul de raspuns ultra rapid, de 2 milisecunde, se traduce prin imagini clare si miscari fluide chiar si in cazul scenelor intense de actiune. Monitorul AOC e2461Fwh poate reda atat semnal analog, cat si digital, precum si cele mai recente filme si jocuri prin VGA sau HDMI compatibil HDCP. Semnalul audio poate fi redat prin intermediul difuzoarelor integrate.

Monitorul AOC e2461Fwh iese in evidenta prin design-ul minimalist, cu un look boarderless, datorat ramei ultra subtiri, de numai 13mm.

Pentru a se adapta perfect nevoilor de utilizare, ecranul poate fi ajustat pe verticala, poate fi detasat din suport, pentru a fi asezat direct pe birou asemenea unei rame de mari dimensiuni, sau poate fi agatat pe perete, prin intermediul suportului VESA de 75mm.

AOC e2461Fwh este echipat cu o serie de solutii software inteligente, special create pentru a minimiza impactul asupra mediului. Programele Eco Mode si e-Saver contribuie la scaderea cosumului de energie electrica, prin adaptarea intensitatii iluminarii LED la lumina ambientala. Cea mai recenta tehnologie de panouri LED ofera o luminozitate optima, alaturi de un consum de energie semnificativ redus, de numai 17,3 Watti in timpul operarii standard.

In acelasi timp, monitorul include o serie de functii pentru productivitate sporita. i-Menu ofera acces facil la setari, ce pot fi schimbate doar cu ajutorul mouse-ului, in timp ce software-ul Screen+ imparte ecranul de 23,6” in patru zone independente, accesibile prin intermediul unor shortcut-uri.

AOC e2461Fwh va fi disponibil pentru un pret de 749 de lei.