monitor Philips
Monitoare

Ce aduc nou monitoare Philips la IFA 2014?

monitor Philips

Cu inovatii ce includ cel mai nou display SoftBlue cu tehnologie anti blue-light si monitoare de gaming cu G-SYNC la 144 Hz, noile monitoare Philips prezinta noile trenduri in industrie la IFA 2014.

La Berlin, intre 5 si 10 septembrie se desfasoara IFA 2014, unul dintre cele mai importante targuri de tehnologie din lume. Ca in fiecare an, Philips va fi prezent la targ (Hall 22), unde MMD prezinta noile monitoare high resolution, ergonomice si cu o calitate superioara a imaginii.

Noile monitoare Philips satisfac nevoile utilizatorilor, urmand in acelasi timp linia trendurilor actuale din industrie precum sanatatea si confortul, rezolutia din ce in ce mai clara si eleganta design-ului sau gaming-ul captivant. Iata cateva din noutatile care sigur vor atrage atentia:

• Noul display SoftBlue Light
Oricine petrece foarte multe ore in fata calculatorului va aprecia noul display SoftBlue Light: cu tehnologia inovativa anti blue light, display-ul reduce oboseala ochilor eliminand emisiile de lumina albastra la lungimi de unda nocive, ajuta la diminuarea impactului negativ asupra ochilor si imbunatateste confortul, fara a compromite culorile si calitatea imaginii.

• Noul monitor Panoramic Ultra Wide Screen 21:0
Rezolutia superioara este asigurata de noul ecran Panoramic Ultra Wide Screen 21:0, ce ofera o rezolutie de 3440 x 1440 si UltraClear 4K UHD, ce pune la dispozitia utilizatorilor precizie si stralucire, cu de patru ori mai multe detalii si rezolutie fata de ecranele obisnuite. Mai mult decat atat, odata cu nevoia utilizatorilor de a avea mai mult spatiu pe ecran, MMD largeste dimensiunea display-ului la 32 si 40 de inchi.

• Noul monitor de 27 inch cu Adobe SRGB
Cu un design grafic profesional, un nou monitor de 27 de inchi cu tehnologia Adobe SRGB este prezentat de MMD. Acesta asigura consistenta culorilor in cadrul oricarei aplicatii si simplifica fluxul de lucru.

Monitor Philips

• Monitorul de gaming cu Nvidia G-SYNC
Pentru o experienta de gaming surprinzatoare, MMD prezinta monitorul de gaming de 144Hz cu tehnologie Nvidia G-SYNC, ce sincronizeaza rata de refresh a ecranului cu randamentul placii grafice a calculatorului pentru a reduce efectele de screen tearing si ghosting. De mentionat este si tehnologia Ambiglow: aceasta lumineaza peretele din spatele ecranului, extinzand experienta de gaming peste limitele ecranului.

• Monitorul cu design Moda 2
Stilul conteaza: iconicul design Moda 2, cu finisaj alb sau negru, se potriveste in orice decor.

• Monitoarele Smart All-in-one touch
Monitoarele Smart All-in-one touch sunt disponibile pentru a fi testate. Aducand lumea Android pe ecrane mai mari, aceste sisteme multimedia independente pot fi folosite pentru a rula aplicatii Android.