monitor-philips-UW1
Monitoare

Philips lanseaza noi monitoare la IFA Berlin 2012

monitor-philips-UW1

Seria lansarilor la IFA Berlin 2012 continua cu Philips a prezentat o serie de monitoare cu noi tehnologii.

Cele mai importante aparitii includ primul monitor UltraWide 21:9 din lume cu un ecran de 29 inch, „Gioco” fiind primul monitor Ambiglow ce ofera o experienta de gaming 3D completa, un monitor IPS cu tehnologia Smart MHL ce se conecteaza la smartphone-urile cu Android si afiseaza continutul acestora si un monitor PLS de 27 inch cu rezolutie mare.

Cel mai important monitor este Philips UltraWide 21:9 cu Multiview care dispune de un ecran cu tehnologia AH-IPS de 29 inch cu rezolutie mare de 2560×1080.  Modul multiview sporeste productivitatea cu un ecran dublu si sursa dubla, iar hub-ul USB 3.0 de mare viteza si boxe stereo fac ca jocurile sa fie mai atragatoare!

Monitorul 3D Ambiglow GIOCO dispune de un ecran mare de 27 inch si promite sa intensifice experienta de gaming, avand o rama extrem de subtire a vine in sprijinul vizualizării 3D. Tehnologia inovativa Philips Ambiglow creaza un halo de lumina ce se imbina cu imaginea redata, actiune ce largeste campul vizual al ecranului pentru ca experienta 3D sa fie cat mai cuprinzatoare.

Philips a mai prezentat monitorul IPS cu Smart MHL cu un ecranul de 23 inch avand cea mai noua tehnologie High Definition le permite utilizatorilor sa vizioneze imagini, sa joace jocuri sau sa urmareasca filme HD direct de pe smartphone-urile cu Android.

Monitorul PLS de 27 inch are o rezolutie de 1560×1440, dotat cu tehnologia multiview care permite sa conectezi simultan doua surse, avand si un webcam de 2 MP. Cu ajutorul hub-ului de 3.0 transferurile de date sunt mai rapide, iar tehnologia Philips PowerSensor ajuta la reducerea semnificativa a costurilor de energie.

Ultimul monitor anuntat de Philips la IFA 2012 este monitorul 3D ce nu necesita folosirea ochelarilor. Monitorul detine tehnologia Autostereoscopic 3D, simplificand astfel munca utilizatorilor care lucreaza in aplicatii CAD, specialistii in design de interior sau arhitectii. Ecranul este IPS si dispune de o rezolutie HD ce ofera imagini clare si deosebite.