Monitoare

Samsung a lansat o noua serie de monitoare cu design minimalist

Monitor

Samsung a prezentat in Europa noua gama de monitoare si solutii de afisaj digital in cadrul evenimentului Samsung Forum.

Din noua gama de monitoare curbate cu rezolutie UHD prezentate in cadrul Samsung Forum fac parte modelele SE790C, SD590C si SE510C.

Pe langa monitoarele UHD, Samsung a mai prezentat si a doua generatie de solutii de afisaj digital pentru companii mici si mijlocii – SHOP TV, in varianta de 55 de inci, RH55E. Avand un design elegant, precum si un sistem integrat de control al continutului (Content Management System), modelul RH55E le ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si personaliza mesajele afisate pentru eficienta maxima in comunicarea cu clientii acestora.

„Cele mai noi monitoare si solutii de afisaj digital Samsung creeaza noi posibilitati pentru utilizatori si pentru mediul de afaceri deopotriva. Acestea reprezinta instrumente inovatoare pentru utilizatorii care vor sa devina mai eficienti in atingerea obiectivelor de business,” a declarat Sorin Manea, directorul diviziei Enterprise Business din cadrul Samsung Electronics Romania. „Suntem nerabdatori sa exploram noi posibilitati si sa le prezentam partenerilor si distribuitorilor viziunea noastra pentru solutii digitale smart.”

Monitor 2

Monitoare curbate

Tehnologia curbata va deveni un element central in casele si birourile utilizatorilor odata cu lansarea celor mai noi monitoare curbate Samsung. Noile modele le ofera spectatorilor o experienta de vizualizare captivanta si confortabila datorita ecranelor a caror curbura se aseamana cu cea naturala a ochilor. Noua gama include monitorul de top de 34 inci, SE790C, cu un aspect ratio de 21:9, precum si monitoarele de 27 de inci SD590C si SE510C.

Modelul SE790C, premiat in numeroase randuri, are o curbura optimizata, rezolutie Ultra Wide Quad HD si contrast superior. Prin integrarea acestor beneficii cu functiile imbunatatite, utilizatorii se pot bucura de o experienta de vizualizare diferita de cea oferita de monitoarele clasice sau alte monitoare curbate de pe piata. Modelul SE790C a fost premiat recent cu titlul „Award for Samsung’s Curved Monitor Validation with Eye Comfort” de catre TÜV Rheinland, organizatie internationala de certificari, in urma unei evaluari riguroase de performanta si a unui proces de validare. Aceasta a evaluat redarea si uniformitatea culorilor monitorului, unghiul larg de vizualizare si redarea imaginilor fluid, fara tremur.

Monitoarele curbate SD590C si SE510C au un design elegant in forma de T si dispun de functia avansata „eye mode” pentru un consum de continut multimedia optimizat.

Monitor 3

Monitoare UHD

Samsung a lansat primul monitor profesional UHD , modelul UD970 de 31,5 inci. Fiind un monitor LED cu 99,5% Adobe RGB, UD970 permite o redare extrem de precisa a culorilor.

Pentru utilizatorii din mediul business, Samsung a lansat si modelul SD850, acesta fiind disponibil in doua variante, de 27 si 32 inci. Cu o rezolutie Wide Quad HD, design-ul functional al monitorului vine in intampinarea nevoilor utilizatorilor de imbunatatire a eficientei, pastrand un nivel ridicat al calitatii.

Samsung isi completeaza noua gama si cu modelele SE360 si SE390, care au un design elegant, curbat si sunt disponibile in variante de 23,6 si 27 inci. Acestea au o rama subtire, forma caracteristica de T si incorporeaza tehnologia Touch of Color. Monitoarele ofera o calitate a imaginii exceptionala si au un unghi de vizualizare de 178 de grade.

Monitoarele sunt realizate din materiale fara PVC si au un design modern pentru a imbunatati experienta de vizualizare.

afisaj digital

SHOP TV si alte solutii profesionale de afisaj digital

In cadrul evenimentului a fost lansata a doua generatie de solutii de afisaj digital pentru afaceri mici si mijlocii – Samsung SHOP TV, Gama RH55E. Acesta vine cu un sistem de control integrat (CMS) ce permite utilizatorilor sa personalizeze mesajele afisate. Modelul RH55E are un ecran de 55 de inci si vine cu o garantie de 3 ani.

Tot in aceasta gama se mai afla si modelul RM48D de 48 inci, care face parte din prima generatie de SHOP TV. Modelul RM48D permite utilizatorilor din mediul business sa afiseze o varietate de mesaje, alaturi de continut multimedia sau de divertisment, facilitand crearea de continut prin cele peste 150 de sabloane si imagini preinstalate. Acest produs a fost dezvoltat pentru activitate continua de pana la 16 ore pe zi, timp de sapte zile pe saptamana.