Gadgeturi

ZTE Geek este noul smartphone al celor de la ZTE prezentat la Beijing

Zte Geek

ZTE ne prezinta un nou telefon dupa GRAND X IN, ZTE Geek la evenimentul IDF din Beijing. Noul telefon ZTE Geek este mult mai rapid pe partea de CPU si GPU decat predecesorul sau conferindu-i acestuia o procesare rapida a datelor. Smartphone-ul ZTE Geek dispune de un ecran de 5 inch HD cu rezolutia de 720 pixeli, processor duol-core de 2 Ghz, 1GB RAM fiind propulsat de o platform Intel Clover Trail+, stocarea interna fiind de 8 GB avand posibilitatea extinderii printr-un slot de memorie. Telefonul ZTE Geek va functiona pe sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, camera foto de 8 MP avand si o camera frontala slaba de 1 MP pentru apeluri video cu o baterie de 2300 mAh.

Zte Geek

Conectivitatea telefonului ZTE Geek fiind destul de buna, neincluzand LTE, dar va dispune insa de tri-band GSM, conexiune 3G cu support HSPA, retea Wi-Fi 802.11, Bluetooth 4.0 pentru conectarea la diverse dispozitive.

Desi ne-am fi asteptat la mai multe explicatii privind lista dotarilor Smartphone-ului ZTE Geek din partea producatorilor, acestia nu au vrut sa dezvaluie mai multe informatii decat cele esentiale. Producatorii telefonului ZTE Geek nu au precizat pretul de comercializare si nici regiunile de unde noul ZTE Geek va putea fi cumparat , neprecizand in acelasi timp o data oficiala de lansare.

Acesta este al doilea smartphone lansat in jurul procesorului Intel Z5280 de firma ZTE. ZTE Geek se doreste a fi un telefon super performant cu diverse dotari pentru cei care iubesc noua tehnologie a secolului XXI.

Asteptam cu nerabdare mai multe detalii din partea producatorilor ce nu ne-au fost precizate inca si sa vedem daca telefonul ZTE Geek va atinge cotele estimate de producatori. Sa speram ca lansarea oficiala a acestui model va fi anul acesta. Vom reveni cu mai multe detalii si cu o data de lansare a Smartphone-ului ZTE Geek.